Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaş şikayetçi! Hatalı park çileden çıkarıyor

İzmit Doğu Kışla’da kurulan Cumartesi Pazarı’na giden vatandaşlar hatalı park eden araçlardan şikayetçi. Zaten kalabalık olan bölge, hatalı park nedeniyle iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

İzmit Doğu Kışla'da kurulan

İzmit Doğu Kışla’da kurulan Cumartesi Pazarı’na giden vatandaşlar hatalı park eden araçlardan şikayetçi. Zaten kalabalık olan bölge, hatalı park nedeniyle iyice içinden çıkılmaz bir hal alırken bölge trafiği de durma noktasına geliyor.

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ

İzmit Cumartesi Pazar alanında sürekli otopark ve trafik sorunu yaşanıyor. Pazara gelenler hatalı park eden araçlar nedeniyle ellerinde pazar torbaları ve alışveriş arabaları ile yürümekte zorlanıyor. Hatalı park sadece vatandaşları değil bölgede akan trafiği de etkiliyor. Pazar kurulan günler yoğunluk nedeniyle oluşan trafiğin üzerine bir de hatalı park yüzünden sürücülerin zorlanması eklenince bölge karmaşık bir hal alıyor.

OTOPARK SIKINTISI

Vatandaşlar pazara gelenlerin otopark sıkıntısı çekmesinin hatalı parka sebep olduğunu ve bunun üzerine pazarcı esnafının da vatandaşa ait olan otopark alanını kullanmasının sıkıntıyı arttırdığını düşünüyor. Vatandaşlar konu hakkında yetkililerden çözüm istiyor.