Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vay uyanıklar vay!

Ellerine aldıkları ve engellilerin yararına sattıklarını iddia ettikleri dergiler ile para toplayan 3 kişi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerine takıldı. Duygu simsarlarının ellerindeki dergilere el konularak haklarında idari işlem yapıldı.

Ellerine aldıkları ve engellilerin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri,  kent merkezinde yaptıkları denetimler esnasında,   ellerine almış oldukları ve engelliler yararına sattıklarını iddia ettikleri  3 kişiyi belirledi.  Ancak, ekiplerin yapmış olduğu   araştırmalar sonucu  bu kişileri engelli vatandaşların adını kullandıkları ve izinsiz para topladığını  belirledi. 

CEZA UYGULANDI

Yapılan tespit üzerine,  dergi satışı yapan 3 kişi alınarak  zabıta müdürlüğüne götürüldü.  Ellerindeki  dergilere el konulurken,  engelliler adına izinsiz para toplayan 3 kişi hakkında  idari yaptırım cezası uygulandı. 3 kişiye de ayrı ayrı  617 lira ceza uygulandı. Zabıta ekipleri, vatandaşların daha dikkatli olmaları ve  bu tarzda  satış yapan kişilere  para verilmemesi konusunda uyarıda bulundu.