Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ve açıkladılar. Yeniden Refah o ilçede aday çıkaracak!

Yeniden Refah Partisinde flaş gelişme. Kocaeli’nin o ilçesinde belediye seçimlerine yalnız girme kararı aldılar. Kararı ise ilçe başkanı duyurdu

Yeniden Refah Partisinde flaş

Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Başkanı Samet Özcan partisinin 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimleri’ne Derince’de tek başına gireceğini açıkladı. Yerel yönetimin insanların hayatının her anına dokunduğu için çok önemli olduğunu vurgulayan Özcan, “Belediyeler alt yapıdan sağlık ve temizlik faaliyetlerine, doğumdan ölüme, sokaktan çarşı pazara kadar hayatın her aşamasında insanımıza yardımcı olur. Çarpık ve çürük betonlaşma, tıkanan ulaşım, hayat pahalılığı, çevreye duyarsızlık, kültürel çoraklık, sosyal bozulma arasında bunalım geçiren insanlarımızın Yeniden Refah belediyeciliğine olan ihtiyacı zaruret ölçüsünde hayati bir meseledir” dedi.

ÇÖP ÇAMUR ÇUKUR

Milli Görüş’ün 1994 yılında devraldığı belediyelerde insanı yaşamın merkezine aldığını söyleyen Özcan, çöp, çamur, çukur, imar problemli, trafiği kilitlenmiş yollar ve altyapısı olmayan yaşam alanları gibi problemlerin Milli Görüş belediyeciliği ile çözüme kavuştuğunu belirterek, şunları kaydetti: “Bizler bu belediyeleri kazanınca adeta belediyecilikte inkılap yaşandı. Alt yapı başta olmak üzere çevre düzenlemeleri, çöp, çamur, çukur sorunlarının giderilmesi, ulaşımda tramvay ve metroların yapılması, sosyal yaşamda huzurevleri, aşevleri ve misafirhanelerin yapılması, mahallelerde çok amaçlı salonların yapılması, belediyelerin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak küçük ve orta boy işletmelerin kurulması, cenaze nakil araçlarının hizmete alınması ve taziye çadırlarının kurulması, öğrencilere burs verilmesi gibi nitelikte pek çok hizmetin insanımızla buluşturulması milletimizde aşırı bir memnuniyet oluşturmuştur. Hatta memnuniyetten dolayı insanımız birbirlerine ‘Bu belediye başkanlarımız başkan ise, diğer başkanlık yapanlar ne idi?’ latifesini de yapmışlardır. İnsanımız Milli Görüş belediyeciliği ile adeta derin ve temiz bir nefes almıştır.”

RÜŞVET VURGUSU

Özcan, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde vatandaşların Yeniden Refah Partisi’ni tercih ederek rahatlayacağını söyledi. Borç batağında alınan belediyelerin Milli Görüş iktidarlarında düzene girdiğini belirten Özcan, “Biz daha işe başlarken besmele çekip ‘Rüşvet alan da, veren de melundur’ hadisini belediyelerin giriş kapısına asmış ve tepeden tırnağa herkesin bu hadise göre hiza istikamet almasını sağlamışızdır” ifadelerini kullandı.
31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri’nde Türkiye’nin tekrar Yeniden Refah Partisi ile huzur, barış, adaleti ve refahı yaşayacağına vurgu yapan Özcan, “Belediyemizin imkanlarını adil yönetim, adil paylaşım ve bölüşümle tüm insanımızın hizmetine açacağız. Tarihi ve doğal çevreyi koruyacağız. Şeffaflık ve erişilebilirliği önceleyeceğiz. Mahalle problemlerinin yerinde çözümü için mahalle toplantıları yapacağız” dedi.

KENDİ LOGO VE ADAYLARIMIZLA

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin yüzde 3’e yakın oy aldığını hatırlatan Özcan, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri’ne hazır olduklarını söyleyerek, “Derince teşkilatlarımız seçime hazırdır. Yeniden Refah Partisi Büyükşehirler başta olmak üzere 81 il, 973 ilçe ve 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logo ve adaylarıyla seçime girecektir” ifadelerine yer verdi. Yeniden Refah Partisi’nin Derince’de Adaylarının Hazır Olduğunu Belirten Özcan 1 Nisan Sabahı Derince Belediyesinin Anahtarlarını Milli Görüş Teslim Alıcaktır. Derincemizi Milli Görüş Belediyeciliğiyle Buluşturup “Rüşvet alan da, veren de melundur” yazısını belediyemizin kapısına asacağız dedi.

GENEL SEÇİMLERDE TABLO NASILDI?

Derince ilçesinde 14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde AK Parti 36.287 oyla, oyların yüzde 36,59’unu, CHP 26.255 oyla yüzde 26,47, İyi Parti 10.772 oyla yüzde 10,86, MHP 9.352 oyla yüzde 9,43, Yeniden Refah Partisi ise 5.181 oyla yüzde 5,22’lik başarı yakalamıştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Lastik İş Sendikası ev sahipliğinde
Sıradaki Haber Lastik İş’in ev sahipliğindeki Küresel Sanayi İşçileri Sendikası toplantısı başladı!