Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ve ara bitti… Yeni viraj Bolu!

Kocaelispor sezonun beşinci maçında Boluspor ile karşılaşacak. Yarın (Cumartesi) günkü mücadele saat 19.00’da başlayacak. Takımda Fofana dışında eksik yok.

Bu haberin fotoğrafı yok

MALİYET ELLERİ KOLLARI BAĞLADI

Milli maç arası sona erdi. Kocaelispor bu süreçte kadrosuna Gürcü kanat oyuncusu Beridze’yi kattı. An itibari ile son bir transfer yapmayı planlayan yeşil siyahlılar Sivasspor’dan Hakan Arslan ile prensipte anlaştı, Silva transferi ile ilgili de maliyetinin uçması elleri kolları bağladı. Yeşil siyahlılar son ana kadar Silva transferini bitirmek için çabasına devam edecek. Ancak bu transfer gerçekleşirse sağlık kontrolü yapılamayacağı için devre arasına kadar futbolcu ile ilgili ciddi bir risk almış olacak. 

MUHTEMEL 11

Erdem Mertoğlu’nun yöneteceği maç Kocaeli Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak. Kocaelispor’un kritik maçta kalede Harun, savunmada Oğuz, Atila ya da Onur, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, önlerinde Yusuf Cihat, Mesut ya da Yusuf Emre Gültekin, solda Cem ya da Beridze, sağda Candeias, forvete yakın bölgede Amaral, ileride ise Tanque 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor.  

TEK EKSİK FOFANA

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Boluspor dersine iyi çalıştıklarını ve taraftarın da desteği ile maçı kazanıp galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istediklerini ifade etti. Yeşil siyahlılarda Fofana’nın cezası devam ediyor. Yusuf Emre Gültekin’in cezası biterken takımda Fofana dışında eksik bulunmuyor. Kocaelispor 4 maçta topladığı 6 puan ile sekizinci, konuk Boluspor ise 3 puanla 16. sırada yer alıyor.