Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ve istifa etti! Ölmez aday adayı oluyor

AK Parti Kandıra İlçe başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkan adayı adayı olmak için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Kandıra İlçe

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi parti teşkilatlarında hareketlilik başladı. AK Partide aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları için istifa süreci başladı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’un bugün akşam saatlerinde düzenleyeceği toplantıda istifasını duyurması bekleniyor. İstifa edeceği konuşan bir diğer ilçe başkanı Erol Ölmez ise istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. 

“BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU”

Ölmez yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

“İSTİFA EDİYORUM”

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle 2017 yılından buyana başkan olarak çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda 2024 yerel yönetimler seçiminde Belediye Başkanı aday adayı olmak için istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. 

HAKKINIZI HELAL EDİN

Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, İl Başkanımıza. İl Başkanlarımıza, Milletvekillerime. Geçmiş dönem Bakan ve Milletvekillerime, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarıma, Teşkilatlarıma, İstişare kurulu üyelerime, Mahalle başkanlarıma, muhtarlarıma, STK ve oda başkanlarıma bürokratlarımıza, üyelerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.  AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla hakkınızı helal edin” dedi.

EROL ÖLMEZ KİMDİR?

1972 Kandıra doğumluyum. İlkokulu köyümde, Ortaokulu Akmeşe de devlet parasız yatılı okulunda, liseyi İzmit endüstri meslek lisesinde üniversiteyi 1992 yılında Trakya Üniversitesi Edirne Meslek Yüksek Okulu motor bölümünde tamamladım. 2004 -2013 yolları dernek başkanlığı kent konseyi üyeliği ve 2011 2017 yolları arası tarımsal kalkınma kooperatifi başkanlığı SAKARYA ticaret borsası disiplin kurulu üyeliği tarımsal kalkınma kooperatifleri Birliği yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum. 1996-2017 yolları arasında Askeri ikmal ve nato tesislerinde 21 yıl çalıştım 2017 de Kandıra ilçe başkanlığı görevine layık görülünce işimden ayrıldım. 2015-2017 yılları arasında ilçe yönetim kurulu üyesi olarak ar-ge ve yerel yönetimler başkanlığı olarak görev aldım. Halen ilçe başkanıyım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.