Ve İzmit adaylığından çekildi!

Daha önce İzmit Belediye Başkan Adayı olacağını duyurmuştu. Şimdi ise adaylıktan çekildi. Sebebiyse…

Ve İzmit adaylığından çekildi!

AK Parti üyeliğinden istifa ettiğini duyuran, ancak Nokta TV’de yayınlanan Kent Meydanı programında, dönemin AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’un kendisi araması üzerine resmi olarak istifa etmeyen Erdoğan Şentürk, Bağımsız İzmit Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklamıştı. Ancak Erdoğan Şentürk, AK Parti’nin İzmit adayının Muharrem Tutuş olması gerektiğini ve Tutuş’un isminin açıklandığı zaman adaylıktan çekileceğini de ifade etmişti.

MUHARREM TUTUŞ’U İŞARET ETTİ

Bir süredir adaylığı devam eden Erdoğan Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile belediye başkan adaylığını çekildiğini duyurdu. Muharrem Tutuş’un ismini vermese de, ‘Desteklediğim aday’ göndermesini yapan Erdoğan Şentürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KAZANAN İZMİT OLSUN

“Yaklaşık 3 ay önce açıkladığım, İzmit Belediye Başkanlığı Bağımsız Adaylığından bu akşam itibarı ile çekiliyorum. Desteklediğim aday başından beri, desteklediğim adaydır. Kimse bunun altında bir şey aramasın. Nasıl ki tek başıma bu yola çıktıysam, tek başıma da çekiliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Kazanan İzmit olsun.”

Ve İzmit adaylığından çekildi! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ