Ve Sertif Gökçe sessizliğini bozdu!

2. Lig’de yer alan Belediye Derincespor’da belirsizlik devam ediyor. Gün içinde Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ile Kulüp Başkanı Erdinç Şehit bir araya geldi.

Ve Sertif Gökçe sessizliğini bozdu!

TEMMUZ SONU GELDİ, ÇATTI

Geride bıraktığımız sezon son haftada elde ettiği Denizli galibiyeti ve Etimesgut’un da İnegöl’e puan kaybetmesi sayesinde 2. Lig’de kalan Belediye Derincespor’da yeni sezon öncesi belirsizlik sürüyor. 1 Eylül’de başlayacak olan lig öncesi Temmuz’un sonuna gelindi ve ortada ne bir takım ne de teknik kadro söz konusu.

100 MİLYON LİRA İSTİYOR

Zaman hızla akıp geçerken endişe de her geçen gün artıyor. Başkan Erdinç Şehit kulübün devri için birçok görüşme gerçekleştirse de istediği 100 milyon lira görüşmeleri tıkıyor. Hal böyle olunca gözler Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’ye çevrildi. Gelinen noktada sessizliğini koruyan ve süreci takip eden Gökçe, Erdinç Şehit ile görüşme gerçekleştirdi.

DERİNCE DIŞINDAN KİMSEYE VERME

Gökçe’nin makamında gerçekleşen buluşmada eski başkanlar Ahmet Güntepe ve Murat Subaşı da hazır bulundu. Herkes Gökçe’nin konuya nasıl bakacağını merak ederken Başkan Gökçe’den net bir tavır geldi. Gökçe’nin Şehit’e kulübü Derince içinden başka bir yatırımcıya vermemesini, aksi durumda kulübün yeni sahibine hiçbir şekilde destek vermeyeceğini söylediği öğrenildi.

NEVZAT BAYRAM İLE İKİ KEZ GÖRÜŞÜLDÜ

Bu net tavır Derincelilerin de yüreğine su serperken Gökçe’nin adımı kulübü almak isteyen il dışı yatırımcılarının da kulübü alırken iki kez düşünmesine neden oldu. Öte yandan Derince’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Yağmur Reklam’ın sahibi genç iş insanı ve turizmci Nevzat Bayram da Şehit ile 2 kez görüşme gerçekleştirdi. An itibari ile rakamlar arasında mesafe söz konusu. Tarafların bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Erdem Övüç