Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vekil Katırcıoğlu: Büyük bir vebal altındasınız

17 Ağustos 1999 Gölcük Depreminin 24. Yıl dönümünde Gölcük Kavaklı Sahili’nde düzenlenen anma programına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Nokta TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

17 Ağustos 1999 Gölcük

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ” Kelimelerle tarif edilemeyecek bir acı. Burada Gölcük’te Değirmendere’de yaşamış kayıpları olan bir kardeşiniz olarak. 6 Şubat depremlerinde Adıyaman’da ve diğer illerde çalışmış bir kardeşiniz olarak. Gerçekten depreme gerçeğini ve depremi çok iyi idrak etmek gerekiyor. Depreme hazırlıklı olmak gerekiyor. Çok büyük can kayıplarımız var. Tüm deprem şehitlerimize buradan yad ediyorum, ailelerine sabırlar diliyorum, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Çok  büyük bir yıkım en  hem insan bakımından hem de devlet bakımından ekonomi boyutunda büyük yıkımlar.

“DEPREME HAZIRLANALIM”

Her şeye hazırlıklı olmamız lazım. Türkiye’nin bir gerçeği var fay hatları üzerinde yeni keşfedilen faylar görüyouz. 500-600 yıl önce deprem yapmış faylarla karşı karşıyayız. 2012 yılından beri depreme hazırlanalım diye haykıran Recep Tayyip Erdoğan var. Ve bunun karşısında rant cümlesi ile rant var diyen bunun önünü kesenlere ben burdan büyük bir vebal altında olduklarını söylüyorum. Bu konuda devlet söz konusu ise millet söz konusu ise o konu ne olursa olsun muhalefeti iktidarla birleşmesi gerekiyor. Devlet millet birleşmesini beraber yapmamız lazım ki Türkiye’ nin sorunlarını beraber aşalım. Bu alanlarda muhalefet yapılmaz siyaset yapılmaz. Depreme hazırlanalım. İstanbul depremi çok yakın. Kocaeli buradan çok etkilenecek. Bakanlarımızın yaptığı bu düzenlemeler meclise gelecek. Ekim ayında çalışacağımız konuların başında olacak. Bu konuda biz milletimizden yardım istiyoruz.