Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vergi muafiyetinden yararlanarak cep telefonu alacak öğrenciler mutlaka okusun! En iyi seçenekler bu listede

Cep telefonu almak için öğrencilere sunulacak vergi muafiyeti bekleyenlerin bu muafiyet kapsamında alabilecek olduğu cep telefonları ortaya çıktı. Listede 9 iyi telefon yer alıyor. İşte o liste…

Cep telefonu almak için

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesinde öğrencilere vermiş olduğu vergisiz cep telefonu için düğmeye basan Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda öğrencilerin lisans eğitimi alıyor olması ve sadece ilk cep telefonunu oluyor olması halinde vergi muafiyetinden yararlanmasına karar veren Hazine ve Maliye Bakanlığı, bir de üst limit getirdi. Bu kapsamın netleşmesinin ardından vergi muafiyeti ile alınabilecek olan cep telefonları da belli oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bir üst limit belirlemesi ile birlikte alınabilecek olan vergisiz cep telefonları da kısıtlanmış oldu. Şimdilerde pek çok markanın bu limitin altında telefonları varken, bazıları kamerası ve işlemcisi ile diğerlerinin önüne çıkıyor. Peki vergisiz alınabilecek olan cep telefonu modelleri hangisi? İşte vergisiz alınabilecek olan cep telefonu modelleri listesi…

XIAOMI REDMI 12, REALME C55, VIVO Y17S VE TECNO SPARK 10 PRO VERGİ MUAFİYETİ KAPSAMINA GİRİYOR

Öğrencilerin vergi indirimi ile alabilecekleri telefonların başında ‘Xiaomi Redmi 12’ geliyor. MediaTek Helio G88 işlemci kullanan bu telefon, 6.79 inçlik ekranı ile teknoloji tutkunlarını karışılıyor. Arkada 50 Megapiksel ve 2 Megapiksel olmak üzere iki kamera bulunduran Xiaomi Redmi 12, önde ise 8 Megapiksel bir kamere bulunduruyor. RAM’i 8 GB olan bu telefon şarj hızı ise 18 W olarak biliniyor.  Aynı şekilde benzer özelliklere ve teknolojiye sahip olan Realme C55, Vivo Y17S, Tecno Spark 10 Pro da öğrencilerin vergi muafiyetinden yararlanarak alabileceği cep telefonları arasında yer alıyor. Üstelik öğrencilerin alabileceği cep telefonları bu modeller ile de sınırlı değil.

HUAWEI NOVA Y90, XIAOMI REDMI 10, VIVO Y36, TECNO SPARK GO 2023 VE INFINIX HOT 30I DE LİSTEDE

Huawei Nova Y90 modeli de öğrencilerin vergi muafiyeti ile alabileceği cep telefonları modelleri arasında yer alıyor. Cep telefonu kullanıcılarına 6.7 inçlik LCD ekran bir görüntü sunan bu telefon, 2388 x 1080 piksel çözünürlük içeriyor. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 680 işlemciyi kullanan bu telefonun arka kameraları 50, 2 ve 2 Megapiksel olmak üzere üç ayrı kameradan oluşuyor. Önde 8 Megapiksel kamerası bulunan bu aygıt, 128 GB’lık depolama alanı sunuyor. Yine Xiaomi Redmi 10, Vivo Y36, Tecno Spark GO 2023 ve Infinix Hot 30i modeli de listede yer alan telefonlardan.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ChatGPT kullanıcıları için heyecan verici
Sıradaki Haber Ücretsiz ChatGPT kullanıcılarına büyük sürpriz: Artık özel GPT’ler de sizinle!