Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vergisiz telefon nasıl alınır? Vergisiz telefonu hangi öğrenciler alabilecek?

Öğrenciye vergisiz telefon satışı için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Üniversite öğrencileri, bir defaya özel olarak vergiden muaf tutulacak ve vergisiz telefon ve bilgisayar sahibi olacak.

Öğrenciye vergisiz telefon satışı

Konu hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı ne zaman başlayacak, Kimler bu haktan yararlanacak? 

Öğrenciye vergisiz telefon satışıyla ilgili gelişmeler son günlerde ilgiyle takip ediliyor. Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar satışı yapılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bu kapsamda en güncel açıklamaları takip ediliyor. İşte, vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışında en son bilgiler

Vergisiz telefon için son gelişmeler takip ediliyor. Öğrencilere vergisiz telefon için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli bir açıklama geldi. 7 Ağustos Pazartesi günü yapılan Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Seçim beyannamesinde gençlere verdiğimiz sözleri adım adım hayata geçireceğiz.” dedi. Peki, öğrenciye vergisiz cep telefonu ne zaman başlayacak, şartları neler olacak? İşte, o konu hakkında bilgiler. 

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON KAMPANYASI BAŞLADI MI, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

7 Ağustos Pazartesi günü yapılan Kabine Toplatısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “seçim beyannamesinde gençlere verdiğimiz sözleri adım adım hayata geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti seçim beyannamesini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada “Gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız” demişti.

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ CEP TELEFONU ŞARTLARI NELER OLACAK?

Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TÜİK tarafından açıklanan veriler doğrultusunda,
Sıradaki Haber İl olmaya aday ilçeler belirlendi! Peki Gebze listede mi?