Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Veysel Tipioğlu: CHP’li Namık Tan vatanı temsil mi etmiş yoksa teslim mi etmiş?

AK Parti danışma meclisinde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu yaptığı konuşmada, Mavi Vatan’a mavi masal diyen CHP’li Milletvekili Namık Tan’ı eleştirdi

AK Parti danışma meclisinde

12 ilçede genişletilmiş danışma kurulu toplantılarını tamamlayan AK Parti Kocaeli Teşkilatı bugün sabah saatlerinde 108’inci Genişletilmiş İl Danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Şahin Talus’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. Toplantıya Bakan Kurum’un yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Eski Bakan Fikri Işık, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“MAVİ VATAN VAZGEÇİLMEZDİR”

Toplantıda partililere seslenen AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Muhalefet partilerinin danışma kurulu toplantılarına değindi. Tipioğlu konuşmasınada, “Bazıları danışma toplantılarını yanlış anlamışlar. Birbirlerinin gözlerini oyacak alan olarak algılamışlar. Bu aziz millete nasıl iyi hizmet edilir tartışmalarının yapıldığı alanlardır. Yerel seçim yaşadık. Kimsenin yese düşmesine gerek yok. Küslüklerin telafi edeceğiz. Daha iyi neticeler alacağız. AK Partinin teşkilatları seçim bittikten sonra vatandaşın dertleri ile dertlenen teşkilatlardır. Bu teşkilatlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bizi ayıran özellik teşkilatların özverileridir. Geçenlerde gazi mecliste bir partinin milletvekili mavi vatan masaldır dedi. Mavi vatan bu denizlerin egemenliğidir. Bizim için mavi vatan gerçektir. Bizim için mavi vatan vazgeçilmezdir.

TEMSİL Mİ TESLİM Mİ?

Bir de Mavi Vatan’ı mavi masal ilan eden şahıs, dış işleri teşkilatımızda önemli görevler üstlenmiş. Büyükelçilik gibi üst düzey görevlerle ülkeyi temsil etmiş. Acaba bu şahıs ülkeyi temsil mi etmiş yoksa teslim mi etmiş?

“BİRLİĞİN OLMADIĞI YERDE NELER OLDUĞUNU FİLİSTİNLİLER GÖSTERİYOR”

Her şeyin namusu olduğu gibi savaşın da namusu da var. Terör devleti İsrail her şeyde olduğu gibi savaşta da namussuzluk yapıyor. Sabah kampa yerleştirip akşam bombalıyor. Cumhurbaşkanımız korkmadan İsrail’in yaptığı zulmü dünyaya haykırıyor. Türkiye her zaman mazlumların yanında olacak. Birliğin beraberliğin olmadığı yerde neler olacağını Filistinliler gösteriyor. Ak Parti teşkilatları en başarılı teşkilatlardır” dedi.