Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Volkan Demirel: Hatayspor’u ağzına alan herkes dikkat etsin

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Adana Demirspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Hatayspor karşılaşmayı Nani’nin 44. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 kazanırken, maçın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Demirel, “Hatayspor’u ağzına alan herkes dikkat etsin” dedi. 

Trendyol Süper Lig'in 23.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Adana Demirspor ile Hatayspor Adana’da karşı karşıya geldi. Hatayspor Portekizli oyuncu Nani’nin 44. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup ederken, maç sonunda Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Demirel, “Yeri geliyor duş almaya suyumuz olmuyor bizim. Hatayspor’u ağzına alan herkes dikkat etsin. Dikkat etmeyen varsa, ben dikkat ettireceğim. Hatayspor, benim ailem” dedi.

“AİLEME LAF ATANA DA ÇOK BÜYÜK CEVAP VERİRİRİM”

Volkan Demirel maç sonu yaptığı açıklamada; “Yeri geliyor duş almaya suyumuz olmuyor bizim. Hatayspor’u ağzına alan herkes dikkat etsin. Dikkat etmeyen varsa, ben dikkat ettireceğim. Hatayspor, benim ailem. Hatayspor’a dil uzatan, benim aileme dil uzatmıştır. Aileme laf atana da çok büyük cevap veririm. O yüzden herkes dikkat etsin” diye konuştu.

“HATAYSPOR’U AİLEM YERİNE KOYDUM”

Demirel, Hatayspor’u ailesi yerine koyduğunu belirtirken; “Ben, Hatayspor’u ailemle aynı yere koydum. O yüzden buraya dil uzatan benim aileme dil uzatıyor gibidir, onu bilsinler. İkincisi, hep söylüyorum bu takımı ben kurdum. Geçen yönetimimizle alakalı istifa sözleri oldu. Kulübün yönetimle alakası yok derken, yönetim depremden dolayı yanımızda değil” ifadelerine yer verdi.

“TÜRKİYE’DE SIFIR BOCU OLAN TEK TAKIM”

Tecrübeli futbol adamı, “Gelen oyuncular, kalan oyuncular… Her şeyi ben organize ettim ve sıfır maliyetle. Ve şu an Hatayspor, cuma günü saat 17.30’da yatırılan transfer ücretiyle beraber Türkiye’de sıfır borcu olan tek takım belki de. Bu neyin sayesinde veya kimin sayesinde? Baktığımda 4-5 tane oyuncumu belli meblağlara isteyenler var. Belki de ben Hatayspor’un 3-4 senesini kurtardım. Herkes pozisyon ve puan olarak bakmasın olaya. Bu bir projedir. Ben burada kalıcı değilim. Onu herkes bilsin. Belki yarın gideceğim belki de bundan 2 hafta önce gidecektim. Ben burada kalıyorsam burası benim için bir ailedir. Aileme laf atana da çok büyük cevap veririm” açıklamasında bulundu.