Volkan Elmaser’den sağduyulu açıklama

Yavuzspor Kulübü Başkanı Volkan Elmaser’den bu akşamki kritik maçlar öncesi sağduyulu açıklama.

Volkan Elmaser’den sağduyulu açıklama

SEZON BİTİYOR

1. Amatör Lig A Grubu’nda bu akşam (Perşembe) çok önemli 3 maç oynanacak. Şampiyonluk ve Play-Off açısında kritik olan mücadeleler öncesi Yavuzspor Kulübü Başkanı Volkan Elmaser’den açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bizim de yer aldığımız 1. Küme A Grubu, perşembe akşamı oynanacak maçlar ile lig sona erecek.

DÜŞENLER, DİĞER GRUPLARDA PLAY-OFF’A OYNARDI

Son haftaya kadar grubumuzdaki takımların neredeyse yarısı son viraja at başı girdi. Bana göre tüm takımların denk olduğu grupta kazanan bir kere değil, üç kere şampiyon olacak. Yine bana göre son haftalarda ligde kalan Tütünçiftlik ve küme düşen genç Darıca Birlik dahil tüm takımlar diğer gruplarda olsalardı, küme düşmemeye değil en kötü Play Off’a oynalardı.

BAŞARILAR DİLİYORUM

O derece kalite ligi geride bırakıyoruz. Nefeslerin kesildiği, son derece çetin geçen ligde mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum. Sonuçlar ne olursa olsun Kocaeli amatöründeki tüm takımlar kardeştir. Biz Yavuzspor olarak bedeli ne olursa olsun, ne kadar haksızlığa uğrasak da çizgimizi hiçbir zaman bozmadık, bozmayacağız da. Akşamki maçlarda tüm takımlara başarılar diliyorum. Olaysız, küfürsüz, adaletli ligi bitirelim. Gerisi bana göre teferruat.

Kaynak: HABER MERKEZİ