Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Volkan Ertuğ: Bir kişi inanırsa, kaybedersin… Bir takım inanırsa,  kazanırsın!

1. Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Karatepe Gençlerbirliği’nde başarılı teknik adam Volkan Ertuğ, Nokta Gazetesi’ne açıklamalar yaptı.

1. Amatör Lig A

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

Sözlerine zorlu geçen ve 1-0 kazandıkları Tütünçiftlikspor maçı ile başlayan genç antrenör şu şekilde konuştu: Sahamızda oynadığımız Tütünçiftlikspor karşılaşmasında olumsuz hava şartları ve önemli eksiklerimize rağmen galibiyetle ayrılmamız önemliydi. İlk yarı pozisyonlar yakalayarak Ferdi Gülaslan’ın attığı golle 1-0 öne geçtik. İkinci yarı rüzgarın kalemize şiddetli esmesi rakibimizin de direncinin attırmasını sağladı. Maçın son dakikasına kadar rüzgara ve rakibimize karşı iyi mücadele eden ekibimi yürekten kutluyorum. Tütünçiftlikspor ve değerli Fahri hocama da kalan maçlarda başarılar diliyorum.

TAKIMIN MÜCADELESİNDEN MEMNUNUM

Bu sezon ilk 2 maçımızda beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bu süre zarfında takımda bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Sonrasında toparlanma sürecimiz ve şampiyonluk parolası ile başladığımız sezona 7’de 7 yaparak devreyi lider bitirdik. Önemli oyuncularımızın talihsiz sakatlıkları sezonu kapatmaları ve kart cezalısı oyuncularımızın çok olması kadro derinliğimizi ve gücümüzü zorlasa da kenardan gelen oyuncularımızın kalitesi ve mücadeleleri bizleri  mutlu etti.

DOĞRU PLANLAMA İLE FARKLI BİR SEVİYEDE OLABİLİRLER

Son 10 maçta 8 galibiyet de 2 beraberlik alarak güzel bir ivme yakaladık. Ayrıca bu sezon takımda farklı özelliklere sahip, mevkisinde potansiyeli yüksek genç sporculara sahibiz. Doğru planlama ile gelecek zamanda çok farklı seviyede olabilirler. Takımın içinde bulunan tecrübeli oyuncularımızın farkı ve kalitesi en büyük gücümüz savunma oyuncularımız ve hücumcu oyuncularımız bu sezon bu birlikteliğin mimarları.

FORMAYI HAK EDEN ALIR

Başarının her zaman aile ortamı ve birlikteliklerin güçlü olması belirler. Çok şükür oynayan oynamayan, tecrübeli ve genç kardeşlerimizle güzel bir takım olduk. İsimlere hiç bir zaman takılan bir antrenör olmadım. Sahada iyi mücadele eden, oyun sistemine ve disiplinine sadık kalan genç ve ya tecrübeli, kim formayı hak ediyorsa bunu vermekten hiç bir zaman vazgeçmedim. Bu sebepten dolayı her oyuncum bu hafta oynayacakmış gibi maçlara şekilde hazırlanıyor ve konsantrasyonu her zaman üst seviyede tutuyor.

BEN HATIRLAMIYORUM

Özellikle bu sezon genel bir değerlendirme yaparsak, 1 Amatör Lig A Grubu’nda güçlü rakiplerimize karşı mücadele ediyoruz. Süper Amatör Lig düzeyinde kaliteye sahip ekiplerin aynı grupta olması seyir zevkini ve kalitelisini arttırıyor. A Grubu için “Ölüm grubu” diyebiliriz. Uzun bir zamandır 6 takımın şampiyonluk için mücadele ettiği bir sezon ben hatırlamıyorum. Son maça kadar mücadele devam edecek diye düşünüyorum. Minimum puan kaybı yaşayacak takımın şampiyon olacağı bir sezon geçiriyoruz.

DAHA ÖNCE YAPTIK

Antrenörlük hayatımda birçok zafer yaşadım. Bunun yanında kaybedilen finallerde de tecrübe edindim. Yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına ben ve ekibim inançlı ve kararlıyız. Her hafta sahalarda birçok problemle savaşıyoruz. Ancak mücadelemizi sahaya çıkıp sonuna kadar vereceğiz. Her gün yeni bir fırsat… Daha önce 7’de 7 yaptık, yine en iyisini yapıp sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağız. Karatepe Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü hak ettiği Süper Amatör Lig’e şampiyon olarak taşıyacağız inşallah.

HAKEMLERİMİZİN KONSANTRASYON EKSİKLERİ ÇOK FAZLA

Hakem arkadaşlarımıza destek olmak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. İnsanız, hangi şartlar altında mücadele ettiklerinin de farkındayız ama bu sezon hakem arkadaşlarımızın konsantrasyon eksikleri çok fazla. Kenarda tanıdık antrenör ve oyuncu olan maçlarda diyaloglarda, kararlarında tek taraflı kararlar ortaya çıkarıyor, bu durumdan çok rahatsız olduğumuzu da ayrıca dile getirmeliyim.

MAHALLEMİZDE ŞAMPİYONLUĞU BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Samimiyetime inanın, inanılmaz hakem kararları ve hataları ile mücadele ettiğimiz bir sezon geçiriyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun fark etmiyor. İçerde, deplasmanda bir takımın emeklerini mücadelesini koca bir sezonu verilen ucuz kararlarla önünün kesilmesini istemiyoruz. Kararlıyız, inançlıyız ve pes etmeyeceğiz. Sezon sonunda Karatepe Mahallesi’nde şampiyonluğumuzu birlikte kutlayacağız.