Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

WhatsApp görüntülü aramalarda ekran paylaşımı yapılacak

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp üzerinde gerçekleştirilen görüntülü görüşmelerde ekran paylaşımı özelliğini tanıttı.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg,

Bu özellik sayesinde mobil cihazın ekranı görüşme sırasında karşı tarafa yansıtılabilecek. Zuckerberg ayrıca, bu özelliğin uygulamanın en son sürümünü güncellemiş olan herkes tarafından kullanılabileceğini duyurdu.
Mark Zuckerberg, Meta’nın Instagram kanalında paylaştığı bir duyuru videosuyla bu özelliği duyurdu. Görüntülü arama sırasında ekran paylaşımı özelliğinin WhatsApp’a eklenmekte olduğunu belirtti.
Bu yeni özellikle ilgili olarak Zuckerberg’in paylaştığı görüntüde, kendisinin ekran paylaşımını denediği ve bu özelliğin nasıl çalıştığını gösterdiği görülüyor.
iOS ve Android cihazlarında WhatsApp kullanan kullanıcılar, uygulamanın en güncel sürümünü yüklediklerinde bu ekran paylaşımı özelliğini kullanabilecekler. Bu özellik, görüntülü görüşmeler sırasında daha fazla işbirliği ve içerik paylaşımı sağlamak amacıyla kullanıcılara sunulmuş bir yenilik olarak dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!