WHATSAPP KİLİT EKRANINDA MESAJ İÇERİĞİ GİZLEME: WhatsApp Mesaj Nasıl Gizlenir? WhatsApp Mesaj Gizleme Adımları

Milyonlarca kullanıcısı olan anlık mesajlaşma programı WhatsApp mesaj gizleme özelliği araştırılmaya başladı. WhatsApp sohbetleri gizlemek üzere atağa geçti. Yeni özellik Whatsapp kilit ekranında mesaj içeriği gizleme sosyal medyayı karıştırdı. Peki, Whatsapp mesaj nasıl gizlenir? İşte Whatsapp mesaj gizleme adımları..

WHATSAPP KİLİT EKRANINDA MESAJ İÇERİĞİ GİZLEME: WhatsApp Mesaj Nasıl Gizlenir? WhatsApp Mesaj Gizleme Adımları

Whatsapp mesaj gizleme adımları milyonlarca kullanıcının odak noktası oldu. Meta çatısı altında faaliyetlerine devam eden anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellik sosyal medyayı karıştırdı. Milyonlarca kullanıcının gündeminde ilk sıraya yerleşen Whatsapp kilit ekranında mesaj içeriği gizleme araştırmaları hızlandı. WhatsApp sohbet gizleme özelliği sayesinde yalnızca bir kişinin belirleyeceği bir kod ile istenilen sohbetleri gizlemenin yolu bulundu. Peki, WhatsApp gizli kod nasıl oluşturulur? Whatsapp mesaj nasıl gizlenir? İşte Whatsapp mesaj gizleme özelliği uygulama adımları..

WHATSAPP MESAJ NASIL GİZLENİR?

WhatsApp mesaj nasıl gizlenir sorusunun yanıtı burada. Android ve iPhone modellere gelen WhatsApp mesaj gizleme modu sohbetlerde ek bir güvenlik önlemine sahip olmak isteyenler için geldi. Sohbet kilidi özelliğini etkinleştiren kullanıcılar WhatsApp mesaj gizleme modunu açmaya başladı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran WhatsApp mesaj gizleme için WhatsApp uygulamasına girin. Gizlemek istediğiniz kişinin adını aratıp bulduktan sonra IOS sisteminde kişiyi sola doğru kaydırın. ''Diğer'' yazan üç nokta çıktığında tıklayın. Android olanlarda kişinin üzerine basılı tutup sağ en üstte üç noktaya basın. Çıkan kişi bilgilerinde ''Kişi bilgisi'' yazısının altında ''Sohbeti Kilitle'' yazısına basın. "Bu Sohbeti Kilitli ve Gizli Tutun'' basıp "Devam'' deyin. Yazının en altındaki ''Gizli Kod Oluştur'' yazısına tıklayıp gizli kod oluşturun. 4 haneli şifre girin. "Bitti'' tuşuna basın.

WHATSAPP KİLİT EKRANINDA MESAJ İÇERİĞİ GİZLEME

Gizli kod oluşturmak için:

Kilitlenmiş Sohbetler klasörünüze > Ayarlar gidin.

Gizli Kod > Gizli Kod Oluştur butonuna dokunun.

Kodunuzu oluşturun ve İleri butonuna dokunun.

Kodunuzu onaylayın ve Bitti seçeneğine dokunun.

Kaynak: HABER MERKEZİ