Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaban Çiçekleri Ela Kim? Aslıhan Malbora Kimdir, Kaç Yaşında? Aslıhan Malbora Hangi Dizilerde Oynadı? Aslıhan Malbora TV Dizileri

25 Mart Pazartesi günü ekrana gelen Yaban Çiçekleri dizisinde Ela dikkat çekti. Aslıhan Malbora’nın canlandırdığı Yaban Çiçekleri Ela karakterinin hikayesi ekrana geldi. Peki, Yaban Çiçekleri Ela kim? Aslıhan Malbora kimdir? İşte yanıtı..

25 Mart Pazartesi günü

ATV yeni dizi Yaban Çiçekleri yayın hayatına başladı. 25 Mart Pazartesi akşamı ilk bölümü ekrana gelen Yaban Çiçekleri dizisinde Aslıhan Malbora rüzgarı esmeye başladı. Kadrosunda Akın Akınözü, Büşra Pekin ve Serhat Teoman gibi isimlerin bulunduğu Yaban Çiçekleri Ela karakterinin hikayesi başladı. Peki, Yaban Çiçekleri Ela kim? Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında? Aslıhan Malbora hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Aslıhan Malbora TV dizileri..

YABAN ÇİÇEKLERİ ELA KİM?

Yaban Çiçekleri Ela kasabada yetişmesine rağmen şehirli kodlara sahip bir kadın. Çok güçlü, kendine güvenen, aklı başında biri olan Ela oldukça enerjik bir kızdır. İnatçılığı sayesinde avukatlık mesleğinde çok büyük başarılar elde eden Ela ile Kılıç’ın hikayesi başladı.

ASLIHAN MALBORA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

27 Mart 1995 Afyonkarahisar doğumlu Aslıhan Malbora, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde okudu. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olan Aslıhan Malbora oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi 2017 yılında yayınlanan Seven Ne Yapmaz oldu. Kalbimin Sultanı dizisinde Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen dizisinde Ayda karakterini oynadı. Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandıran Aslıhan Malbora asıl ününe Üç Kuruş dizisiyle kavuştu. Aile Hükûmeti komedi filminde oynayan Aslıhan Malbora yeni dizisi Yaban Çiçekleri oldu.

ASLIHAN MALBORA HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2017 Seven Ne Yapmaz Zeynep

2018 Kalbimin Sultanı Saliha Sultan

2018 Ağlama Anne Zeynep Fırıncıoğlu

2019 Her Yerde Sen Ayda Akman

2020 Gel Dese Aşk Derin Düdenli

2021 Oluversin Gari Derya

2021 Üç Kuruş Leyla Çaka Tekin

2022 Darmaduman Ece Servet

ASLIHAN MALBORA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN