Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaban Çiçekleri Nerde Çekiliyor? ATV Yeni Dizi Yaban Çiçekleri Konusu Ne? Yaban Çiçekleri Oyuncuları ve Karakterleri

ATV yeni dizi Yaban Çiçekleri ilk bölüm zamanı geldi çattı. 25 Mart Pazartesi günü ekran macerasına başlayan Yaban Çiçekleri ilk bölüm bekleyenler dizinin çekim mekanlarını merak etti. Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’nın başrollerini paylaştığı Yaban Çiçekleri konusu araştırıldı. Peki, Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? İşte yanıtı..

ATV yeni dizi Yaban

Kadrosunda Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman’ın yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi beklenmeye başladı. 25 Mart Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Yaban Çiçekleri dizisinin konusu dikkat çekti. Acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç ve Ela’nın yaşamını ekrana getiren Yaban Çiçekleri dizisinde kendilerinden saklanan gerçeklere, aileleri arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesi yayınlanacak. Peki, Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? İşte merak edilenler..

YABAN ÇİÇEKLERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV yeni dizi Yaban Çiçekleri 1. bölüm beklenmeye başladı. O3 Medya yapımcılığında ekrana gelen Yaban Çiçekleri dizisi hem kadrosu hem de hikayesiyle merak uyandırdı. Çekimleri İstanbul’da başlayıp Ayvalık’ta devam eden Yaban Çiçekleri dizisinde beklenmedik bir olayla yolları tekrar kesişen eski aşıklar Kılıç ve Ela’nın hikayesi ekrandaki yerini aldı.

YABAN ÇİÇEKLERİ KARAKTERLERİ

Akın Akınözü – Kılıç Tütüncü

Aslıhan Malbora – Ela Ataman

Büşra Pekin – Berna Ataman

Serhat Teoman

Halil Babür – Kenan Ataman

Bige Önal – Behice Başgil

Tilbe Saran – Nurten Ataman

Arif Pişkin – İhsan Kuloğlu