YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI: Yaban Çiçekleri Hangi Gün? Yaban Çiçekleri Nerede Çekiliyor? Yaban Çiçekleri Ne Zaman Başlayacak?

ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri hangi gün merak eden izleyiciler araştırmalara başladı. Yaban Çiçekleri yayın tarihi belli oldu. Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin'in başrollerini paylaştığı Yaban Çiçekleri dizisi başlıyor. Peki, Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? İşte yanıtı..

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI: Yaban Çiçekleri Hangi Gün? Yaban Çiçekleri Nerede Çekiliyor? Yaban Çiçekleri Ne Zaman Başlayacak?

İzleyicilerin merakla beklediği Yaban Çiçekleri dizisi için nefesler tutuldu. ATV ekranında yayın hayatına başlayacak olan Yaban Çiçekleri hangi gün araştırılmaya başladı. Başrollerini Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman'ın paylaştığı Yaban Çiçekleri oyuncuları belli oldu. Dikkat çeken hikayesiyle gelen Yaban Çiçekleri konusu izleyiciyi meraklandırdı. Peki, Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? Yaban Çiçekleri ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI: Yaban Çiçekleri Hangi Gün? Yaban Çiçekleri Nerede Çekiliyor? Yaban Çiçekleri Ne Zaman Başlayacak? - Resim : 1

YABAN ÇİÇEKLERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekran macerasına hazırlanan Yaban Çiçekleri yapımını O3 Medya üstlendi. Kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı Yaban Çiçekleri dizisi hem kadrosu hem de hikayesiyle merak uyandırdı. Çekimleri İstanbul'da başlayıp Ayvalık'ta devam eden Yaban Çiçekleri dizisinde beklenmedik bir olayla yolları tekrar kesişen eski aşıklar Kılıç ve Ela'nın yaşadıkları ekrana gelecek.

YABAN ÇİÇEKLERİ KONUSU

Yaban Çiçekleri konusu şöyle; Acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç ve Ela'nın yeniden kendilerinden saklanan gerçeklere, aileleri arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesini etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak olan Yaban Çiçekleri'nin fragmanı ise beğeni topladı.

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI: Yaban Çiçekleri Hangi Gün? Yaban Çiçekleri Nerede Çekiliyor? Yaban Çiçekleri Ne Zaman Başlayacak? - Resim : 2

YABAN ÇİÇEKLERİ HANGİ GÜN?

Başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı Yaban Çiçekleri dizisi 25 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI

Akın Akınözü

Aslıhan Malbora

Büşra Pekin

Serhat Teoman