Yaban Çiçekleri'nin Kılıç'ı kimdir? Akın Akınözü hangi burç? Akın Akınözü kariyeri?

Yaban Çiçekleri dizisinde Kılıç karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü, aramada en çok aratılan oyuncu isimlerinden biri oldu. Peki Akın Akınözü Kimdir? Akın Akınözü Kaç Yaşında, Nereli? Hangi burç işte detaylar...

Yaban Çiçekleri'nin Kılıç'ı kimdir? Akın Akınözü hangi burç? Akın Akınözü kariyeri?

Akın Akınözü Kimdir? İşte detaylar...

Süreyya Akın Akınözü, 22 Eylül 1990 tarihinde Ankara'da doğdu ve şu anda 31 yaşındadır. Eğitim hayatını Los Angeles General Studies ve UC Berkeley Applied Math alanlarında tamamladıktan sonra oyunculuk üzerine eğitim aldı. Kariyerine 2014 yılında Azrail sinema filmi ile adım atan Akın Akınözü, daha sonra televizyon dünyasına geçiş yaptı. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl / Kösem dizisinde Ivan Ali karakteriyle televizyon ekranlarında boy gösterdi ve bu dizide yardımcı bir karakter olarak yer aldı. Ardından 2016 yılında Arkadaşlar İyidir dizisinde Yunus Çağlayan karakterini canlandırdı.

HANGİ BURÇ?

2017-2018 yıllarında Aslan Ailem dizisinde başrol oyuncusu olarak Murat Aslan karakterini, aynı dönemde Payitaht: Abdülhamid dizisinde yardımcı karakterlerden biri olan Ömer'i canlandırdı. 2019 yılından itibaren ise ATV'de yayınlanan Hercai dizisinde başrol oyuncusu olarak Miran Aslanbey karakterine hayat vermektedir. Akın Akınözü, 1.80 metre boyunda, 76 kilo ağırlığındadır ve Terazi burcudur.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • 2015 Muhteşem Yüzyıl / Kösem İvan Ali / Yardımcı Karakter
  • 2016 Arkadaşlar İyidir / Yunus Çağlayan / Yardımcı Karakter
  • 2017-2018 Aslan Ailem / Murat Aslan / Başrol Oyuncusu
  • 2017-2018 Payitaht: Abdülhamid / Ömer / Yardımcı Karakter
  • 2019- Hercai / Miran Aslanbey / Başrol Oyuncusu
Kaynak: HABER MERKEZİ