Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 10 Bölüm Full İzle Fox TV! Yabani Dizisi Son Bölüm Full İzle Youtube

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas hayranlarını harekete geçiren Yabani dizisi yeni bölüme “Çok kan var abi” sözleri damga vurdu. 14 Kasım Salı akşamı hayranlarının karşısına çıkan Yabani 10. bölüm tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen Yabani 10 bölüm full izle Fox TV izleme ekranı..

Halit Özgür Sarı ile

14 Kasım Salı gününün gelişiyle Yabani dizisi araştırmaları hızlandı. Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın başrollerini paylaştığı Yabani dizisinde bu akşam Şebnem kaçarken son anda polis tarafından durduruldu. Sonunda yolun sonuna geldiğini düşünen Şebnem’i bekleyen sürpriz merak konusu oldu. Rüya, Yaman’ın kendisine neden soğuk davrandığına, uzak durduğuna anlam veremeyince durumu Ece’nin hastalığına yordu. Çağla, Rüzgar’la buluşmak için evden kaçınca olanlar oldu. Yeni bölümde bu gelişmelerin yaşanacağı Yabani dizisinin 10. bölümü geldi. 14 Kasım Salı akşamı saat 8’de ekrana gelecek Yabani dizisi canlı izleme ekranı burada. İşte Yabani 10 bölüm full izle Fox TV ekranı..

14 KASIM FOX TV YABANİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

14 Kasım Salı günü yayınlanan Yabani dizisinde Yaman, babasından aldığı bilgiyle dağılıyor. Adeta beyninden vurulmuşa dönüyor. Alaz da Rüya’yı seviyor. Yaman eğer bu düşmanlığın bitmesini istiyorsa Rüya’ya olan aşkından vazgeçmek zorunda kalıyor. Rüya olan bitenden habersiz Yaman’ın ellerini tutuyor bir yandan da Alaz da yaşadığı aşk acısıyla Asi’nin peşine takılıyor. İki gencin gecesi Yaman’ın karşılarına çıkmasıyla sona eriyor. Çağla, Rüzgar’a hamile olduğunu söylüyor. Rüzgar için bu bulunmaz bir fırsat olarak görülüyor. Çağla’yla evlenip Soysalan ailesinden intikamını alacak mı merak ediliyor. Neslihan Güven’le arasına babasının girdiğini öğreniyor. Bu büyük aşkın kaderini değiştiren Eşref oluyor. Neslihan bu gerçekle hastaneye döndüğünde onu daha kötü bir haber bekliyor. Ece’nin durumu ağırlaşıyor. Kızının yaşaması için nakilden başka çare kalmıyor. Eşref, otopsi sonucuyla yıkılıyor. Sonuç beklediği gibi çıkmayınca hayalleri yıkılıyor. Ama Feride bu işin içinde Şebnem’in olduğundan emin oluyor ve bu şüphe onu yeni bir yola sokuyor. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yabani 10. bölümde..

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Yabani oyuncu kadrosunda Halit Özgür Sarı başta olmak üzere Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi isimler yer alıyor.