Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 11 Bölüm Full İzle Tek Parça! Yabani Son Bölüm Tek Parça İzle Youtube

21 Kasım Salı akşamının yıldızı Yabani dizisi yeni bölümde Çağla düğümü çözüldü. Rüzgar’ın ilaç verip masanın üzerine yatırdığı Çağla kanlar içinde kaldı. Yabani 11. bölüme Yaman’ın, “Ben Rüzgar’ı öldürdüm” sözü damga vurdu. Peki, Rüzgar öldü mü? İşte merak edilen Yabani 11 bölüm full izle tek parça ekranı..

21 Kasım Salı akşamının

Salı günlerinin yıldızı Yabani dizisi yeni bölümde neler yaşanacak merak eden izleyiciye özet geldi. 21 Kasım Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkan Yabani dizisi yeni bölüme Rüzgar damga vurdu. Çağla’yı kanlar içinde bırakan Rüzgar’ı bulmak için arkadaşlarına haber salan Yaman ve Alaz farklı kollardan harekete geçti. İki çocuğu durdurmak da babalarına düşmüşken Yaman’dan “Rüzgar’ı öldürdüm” itirafı geldi. Rüzgar önce Yaman’ın sonra da Alaz’ın elinden kurtuldu ancak can havliyle sığındığı yerde özgürlüğünü bitirecek karar verdi. Kendi eliyle ateşin içine düşen Rüzgar öldü mü merak edildi. Neslihan kızını hastaneden çıkartıp çiftlik evine götürdü. Çağla ailesinin ilgisiyle toparlanmaya çalışırken, Cesur’un da aklı Çağla’da kaldı. Yaman ve Alaz peşinde oldukları Rüzgar’la ilgili bir ipucu bulunca harekete geçtiler. Peki, Yabani yeni bölümde neler olacak? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yabani 11 bölüm full izle tek parça ekranında..

21 KASIM SALI FOX TV YABANİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

21 Kasım Salı akşamı ekrana gelen Yabani dizisinde Yaman ve Alaz Çağla’yı son anda hastaneye yetiştiriyor. Neslihan ve Serhan kızlarını o halde görünce acıyla sarsılıyor. Güven son anda Serhan’ın planını bozuyor. Umut’u kurtarmayı başarıyor. Şimdi yeni görevi Çağla’nın acısıyla dağılan aileyi toparlayıp onlara destek olmak oluyor. Eşref Rüzgar’ın ailesinin evini basıyor. Serhan da polislere haber veriyor. Herkes Rüzgar’ı aramaya başlıyor. Rüzgar’ın kaçma planı polisin peşine düşmesiyle bozuluyor. Ailesinden yardım alamayan Rüzgar’ın gidebileceği tek bir yer kalıyor. Rüya ayrılık acısını içine gömüp Yaman’a destek olmaya çalışırken Asi de Alaz’a destek oluyor. Ama iki öfkeli genci dizginlemek zor oluyor.  Yabani 11. bölümüyle 21 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de! Kaçırmayın..

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Yabani oyuncuları arasında Halit Özgür Sarı başta olmak üzere Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi isimler var.