Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 12. Bölüm İzle Full HD! Yabani Dizisi Son Bölüm Full İzle Youtube

Kardeşleri Çağla için hem Yaman hem Alaz harekete geçiyor ve ona bu acı günleri yaşatan Rüzgar’a büyük bir ders geldi. Bagajda kan bulduktan sonra Rüzgar’ı bulmaya şehir dışındaki eve giden Alaz ve Yaman’ın kanlar içindeki elleri her şeyi ele verdi. Peki, Yabani Rüzgar öldü mü? İşte merak edilen sorunun yanıtı ve Yabani 12 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Kardeşleri Çağla için hem

Salı günlerinin rekortmen yapımı Yabani dizisi yeni bölüm müjdesi geldi. 28 Kasım Salı günü 12. bölümüyle izleyicilerin merakını giderecek olan Yabani dizisinde neler olacak merak edildi. Bu akşamki yeni bölümde bagajda kanı bulan Neslihan ve Serhan gözlerini Alaz ile Yaman’a çevirdi. Çağla’yı masanın üzerinde gelinlikle kanlar içinde bırakan Rüzgar’ı bulmaya şehir dışındaki eve giden Alaz ve Yaman, üstü başı elleri kanlar içinde Rüya ile karşılaşınca şoke oldu. Alaz ve Yaman Rüya’yı bu durumdan zararsız bir şekilde çekip almaya karar verince düğüm çözüldü. Yabani Rüzgar’ı Rüya mı öldürdü izleyiciler sorunun yanıtını aramaya koyuldu. 28 Kasım Salı günü 12. bölümü yayınlanacak Yabani dizisinde Soysalan aile fertleri emniyete alındı. Merakla takip edilen Yabani yeni bölümde herkesi şaşırtan bomba patladı. İşte Yabani 12. bölüm izle ekranı..

28 KASIM SALI YABANİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 12. BÖLÜM ÖZETİ! YABANİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yabani dizisi yeni bölümde bagajda kan bulduktan sonra Rüzgar’ı bulmaya şehir dışındaki eve giden Alaz ve Yaman, üstü başı elleri kanlar içinde Rüya ile karşılaşıyor. Alaz ve Yaman Rüya’yı bu durumdan zararsız bir şekilde çekip almaya karar veriyor. Bunun için her şeyi de yapmaya razı oluyorlar. Rüzgar’ın o evde olduğunu bilen babası Adil, oğlunu bulmaya gittiğinde tahmin etmediği bir manzara ile karşılaşıyor. Oğlu için endişelenen Adil polise ihbarda bulunuyor. 28 Kasım Salı günü ekrana gelecek Yabani dizisi 12. bölümde Soysalan aile fertleri ihbar üstüne emniyete alınıyor. Bunlardan habersiz Alaz tarafından evine getirilen Rüya’nın yanına Yaman da gelince olanlar oluyor. Yaman Rüya’yı da alıp onları kimsenin bulamayacakları yer olan cehennemin dibine götürüyor. O sırada Çağla’nın yanında olan Cesur ve Asi her şeyden habersiz Yaman’a ulaşamamanın gerginliğini yaşıyor. Neslihan’da Yaman Ali’ye ulaşamamanın tedirginliğini yaşıyor. Olan biteni Alaz’dan öğrenen anne şok oluyor. Hiç düşünmeden Güven ile oğlunun yanına Cehennemin Dibine gidiyor. Bunu duyan Serhan çılgına dönüyor. Ama ailecek çözmeleri gereken daha büyük bir problem olduğunu anlıyor. Yabani yeni bölümde Alaz hastaneye gittiğinde bir ipucu ile karşılaşıyor. Bu gizemi çözmeyi ve Rüya’yı kurtarmayı kafaya koyan Alaz yolun sonunda hiç tahmin etmeyeceği bir şey ile karşılaşıyor. Yabani 12. bölüm 28 Kasım saat 20.00’de!

YABANİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol