Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 14 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Fox TV Yabani Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Olayların bitmek bilmediği Yabani yeni bölüme Umut’un kazası damga vurdu. 12 Aralık Salı gününün yıldızı Yabani dizisi 14 bölümde babası bildiği Serhan’ın gerçek yüzünü gören Yaman için taşlar yerine oturdu. Rüya’nın babası Metin tahliye olunca karşılaştığı gerçeklerle ne yapacağını şaşırdı. Tam iyileşti denen Yabani Umut son nefesini verdi. İşte Yabani 14 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Olayların bitmek bilmediği Yabani

Yabani yeni bölüm fragmanı ardından merakla beklenen yeni bölüm zamanı geldi. Fox TV’nin etkileyici hikayesi ile takip edilen dizisi konusu araştırılırken bir yandan da Yabani oyuncuları merak edildi. Kadrosundaki ünlü isimlerle yola devam eden Yabani dizinin son bölümü ekrana geldi. 12 Aralık Salı günü ekrandaki yerini alan Yabani 14 bölüm full izle ekranı açıldı. Rüya’nın babası Metin tahliye olur olmaz kızı ve eski eşini görmeye gitti. Bıraktığı hiçbir şeyi yerli yerinde bulamayan Metin gerçekler karşısında çıldırdı. 12 Aralık Salı akşamı Fox TV’deki yerini alan Yabani yeni bölüme Umut’un ölümü darbe vurdu. “inceldiği yerden kopsun” diyen Serhan Neslihan’a boşanma kağıtlarını getirdi. Umut tam iyileşti derken bu kez de araba çarpınca son nefesini verdi. İşte Yabani 14 bölüm full izle tek parça ekranı..

YABANİ 14 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 14 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA 

Yabani yeni bölüme Umut damga vuruyor. 12 Aralık Salı günü 14. bölümü izle ekrana gelen Yabani dizisinde Umut’a araba çarpıyor. Güven, Şebnem ile konuşmasından sonra gitmekten vazgeçiyor. Aldığı bu karar Soysalanlara büyük bir şaşkınlık yaşatıyor. Serhan için yeni bir planın tohumları ekiliyor. Rüya’nın babası Metin hapisten tahliye oluyor. Bu olay Serhan için ayrı bir gerginlik sebebi oluyor. Yabani yeni bölümde iki taraftan sıkıştırılmış Serhan bu durumun içinden nasıl sıyrılacak merak konusu oluyor. Yabani 14. bölümde Metin tahliye olunca ilk işi kızı Rüya ve eski eşi Şebnem’in yanına gitmek oluyor. Şebnem’in Rüya’ya aksettirdikleri Metin’i çileden çıkartıyor. Şebnem ile eskileri konuşmak için adım attığında ise Şebnem onu daha da zor duruma sokmanın yolunu buluyor. Baba gerçeğinden sonra Rüya Asi’ye sığınıyor. Rüya ile geçirdiği akşamdan sonra onu daha iyi anlayan Asi, Rüyanın tek ilacının Yaman olduğuna inanıyor. Cesur ise hala iyileşme sürecinde olan prensesi Çağla’nın yüzünü güldürmeye çalışıyor. Babasını iyi bir aile babası yerine koyan Yaman ile Serhan arasında ipler geriliyor. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yabani 14. bölümde..

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Yabani oyuncuları şöyle; Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Serdar Yeğin, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol