Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 15 Bölüm Full İzle Tek Parça! Fox TV Yabani Son Bölümünü İzle! Yabani Yeni Bölüm Full Kesintisiz İzle

Yabani dizisi oyuncuları listesinden silinen Ramiz Mullamusa yapıma veda etti. 19 Aralık Salı akşamı 15. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Yabani yeni bölümde Yaman’ın gerçek babasının Güven olduğu ortaya çıktı. İşte heyecan dolu Yabani 15 bölüm full izle tek parça linki..

Fox TV salı yapımlarından olan Yabani yeni bölüm geldi. 19 Aralık Salı akşamı ekrandaki yerine yerleşen Yabani 15. bölümde Umut’un ölümüyle yıkılan Yaman Ali iyice dağıldı. Yaman’ın pusulası olan Rüya yardıma koştu. Yaralı haldeki Yaman’ı Umut’un katiline götüren Metin plana dahil oldu. Merakla beklenen Yabani 15. bölüm full izle ekranı izlenmeye başladı. Yabani yeni bölümde Serhan hastane önünde yakalanan Metin’i tutuklattırdı. Metin’in geçmişten getirdiği kanıt Şebnem ve Serhan için büyük tehlike oluşturdu. Ekrana damga vuran Yabani fragman ardından bu akşamki yeni bölüm beklenmeye başladı. Yabani son bölümünü izle ekranı araştıran izleyicilere yeni baba müjdesi geldi. Yaman’ın Güven’in oğlu olduğu ortaya çıktı. Peki, Serhan yine paçayı kurtarmayı başaracak mı? İşte merak edilen Yabani 15 bölüm full izle ekranı..

FOX TV YABANİ 15 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 15. BÖLÜM FULL İZLE 19 ARALIK 2023

19 Aralık Salı akşamı ekrandaki yerini alan Yabani dizisinde Serhan’ın oyununa kurban giden Umut’un ölümü Asi, Cesur, Yaman Ali de büyük bir yas etkisi yarattı. Umut ismine yaraşır bir şekilde başta Ece olmak üzere bir çok insana Umut vererek dünyadan ayrıldı. Yaman Ali, Asi ve Cesur yas duygusuyla farklı yönlere dağıldı. Asi soluğu gettoda alırken onu yalnız bırakmayacak suç ortağı Alaz yanında oldu. Alaz ve Asi bu sefer de Alaz’ın cehenneminde yandı. Alaz Asiden, Asi de Alazdan beklemediği bir hareket gördü. Cesur ise Umut’un ardından büyük pişmanlık yaşamaya başladı. Gözlerini açtığında Çağla onun yanında olsa da bu rüyadan onu Serhan uyandırdı. Cesur’un adım atmaktan çekindiği yollar açıldı ve yeni bölüm geldi. Yabani 15 bölüm izle ekranında Asi ve Cesur kendi evlerinde tekrar buluştuklarında Umut’un yokluğu yüzlerine tokat gibi çarptı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam 20.00’da Yabani 15. bölümde..

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Serdar Yeğin, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan

DİĞER VİDEOLAR