Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 16. Bölüm Full İzle Tek Parça! Fox TV Yabani Dizisi Son Bölüm Full İzle Youtube! Yabani 16 Bölüm KESİNTİSİZ İZLE

26 Aralık Salı akşamı bomba bölümle sevenlerinin karşısına çıkan Yabani yeni bölümde Yaman gerçek babasının güven olduğunu öğrendi. Beyninden vurulmuşa dönen Yaman’a, “Her şey düzelecek merak etme, yalnız değilsin. Artık ben varım” desteği gecikmedi. Yaman ve Rüya’nın kazası herkesi beyninden vurulmuşa döndürdü. İşte Yabani 16 bölüm full izle tek parça ekranı..

Her hafta salı günleri yayına giren Yabani dizisi için nefesler tutuldu. Son bölüm ardından nabızları yükselten Yabani yeni bölüm fragmanı milyonlarca kez izlendi. 26 Aralık Salı akşamı ekrandaki yerini alan Yabani 16 bölüm full izle tek parça linki geldi. Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği Yabani dizisinde gerçek babasının Serhan değil de doktor Güven olduğunu öğrenen Yaman Ali şoke oldu. Eve geldiğinde Alaz ve Çağla’nın öfkesiyle karşılaşan Yaman bir yandan yas duygusuyla mücadele ederken bir yandan da yeni gerçekler karşısında şaşkına döndü. Yabani 16. bölüm izle ekranında ortadan kaybolan Yaman ile Rüya’nın trafik kazası herkesi heyecanlandırdı. Yabani yeni bölümde yılbaşı gelip çattı ve Ece, Umut’un kalbiyle iyileşmenin burukluğunu yaşamaya başladı. Yabani dizisi son bölüm full izle youtube geldi. Peki, Yabani Yaman ve Rüya ölecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yabani 16 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

YABANİ 16 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 16 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA 

26 Aralık Salı günü ekrandaki yerini alan Yabani yeni bölümde Yaman kardeşi Umut’un cenazesinden sonra özüne dönemedi. Ailesi bildiği Soysalanlar ile herkesi şaşırtacak bir gerçekle karşılaştı. Bu gerçek Yaman Ali’nin babasının doktor Güven Aydın olduğu gerçeğiydi. Tek sarsılan Yaman Ali olmadı ve Soysalanların yapı taşları teker teker yerinden oynadı. Yabani 16. bölümde şekilde mağdur baba ve eşi oynayan Serhan’ı Metin’in artık Şebnem ve kızı Rüya’nın yanından ayrılmayacak olduğu gerçeği sıkıştırmaya başladı. Yabani yeni bölümde Rüya yıllar sonra evine dönen babası Metin ve annesi Şebnem’in ne yaptığını anlamaya çalıştı. Metin kızının gönlünü kazanmaya karar verdi. Şebnem, Metin’i her ne kadar yıldırmaya çalışsa da kızını geri kazanma motivasyonu Metin’i yıldırmadı. Gerçek babasının doktor Güven olduğunu öğrenen Yaman şoke oldu. Gerçeği ağızdan ağıza tüm herkese geçti ve bu gerçek Neslihan’ı yıllarca bu sırrı saklamış yalancı bir anne konumuna getirdi. Merakla beklenen Yabani 16. bölüm 26 Aralık Salı günü saat 20.00’de..

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Serdar Yeğin, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın, Şebnem Hassanisoughi, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Rojbin Erden, Seray Özkan

DİĞER VİDEOLAR