Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 22 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! FOX TV Yabani 22. Bölüm Fragmanı İzle! Yabani Yeni Bölüm Neler Olacak?

Eski aşıklar Güven ve Neslihan arasında aşk bir kez daha kıvılcımlandı. Güven’den Neslihan’a, “Seni Yine Yalnız Bırakacağım Diye Ödüm Kopuyor” itirafı geldi. Yaman Serhan’ı buldu. Yaman’ın Serhan’a öfkesi gözünü kararttı. İşte Yabani 22 bölüm fragmanı..

Kadrosunda Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Serdar Yeğin, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yabani dizisinde son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Salı günleri yayınlanan Yabani dizisinde yeni bölüm neler olacak merak edildi. Salı günleri izleyenlerin karşısına çıkan Yabani dizisinde Yaman’ın öfkesi dağlara ulaştı. Serhan’ı arayan Yaman onu otel odasında buldu. “Geberteceğim seni” diyen Yaman Serhan’ı öldürecek mi merak konusu oldu. Annesi ve gerçek babası arasında kıvılcımların başladığını anlayan Yaman ne yapacağını bilemedi. Yaşadığı travmanın etkisinden çıkamayan Rüya hem Yaman’a hem de annesi Şebnem’e resti çekti. İşte  Yabani 22 Bölüm fragmanı ..

https://www.youtube.com/watch?v=kmZz3X2rBGI

YABANİ 22 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Salı günleri ekrana gelen Yabani dizisi son bölüm full izle ekranı ardından izleyicilerin dört gözle beklediği Yabani 22 bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonlarca izleyicinin takibinde yer alan Yabani yeni bölümde Rüya resti çekti. Babası Metin’in annesini vuracakken kendisini vurmasının şokunu yaşayan Rüya hem Yaman’a hem de annesi Şebnem’e sert çıktı. Yaman, Eşref’i öldürenlerin Serhan ve Şebnem olduğundan emin olunca harekete geçti. İkisini de köşeye sıkıştırdı. Eve gelen Serhan kapanan kapıların ardında kaldı. Alaz babasına karşı gardını aldı ve onları annesiz bırakan babaya ihtiyaçları olmadığını söyledi. Soysalanların evine bomba düştü. Her yerde Serhan’ı arayan Yaman’ın yapabilecekleri herkesi korkuttu. Öte yandan eski aşıklar Güven ve Neslihan arasındaki çekim bir kez daha ortaya çıktı. Güven’den Neslihan’a, “Seni Yine Yalnız Bırakacağım Diye Ödüm Kopuyor” itirafı geldi. Peki, Yaman Serhan’ı bulduğunda ne yapacak? İşte tüm bunlar ve daha fazlası Yabani 22 bölüm fragmanında..

DİĞER VİDEOLAR