Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 26. Bölüm Fragmanı YAYINLANDI: Now TV Yabani 26 Bölüm Fragmanı İzle! Yabani Yeni Bölüm Fragman Yaman Ali Zafer’i Buldu

Zafer Demirhan’ın peşine düşen Yaman Ali, Zafer’e giden yolun kızından geçtiğini anlayınca rotayı değiştirdi. Alaz’dan, “O Kız, Senin Eve Giriş Biletin” uyarısı gelince Yaman Ali hamleleri art arda geldi. Serhan’la anlaşan Zafer’den intikam almak isteyen Yaman neler yapacak merak edildi. İşte Yabani 26. bölüm fragmanı..

Yabani 26. bölüm fragmanı yayına girdi. Salı günlerinin sevilen yapımı Fox TV Yabani 26. bölüm bekleyen izleyiciler yeni tanıtımda Zafer Demirhan ile Yaman Ali yüzleşmesine odaklandı. Başrollerini Simay Barlas ile Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Yabani dizisi son bölüm full izle Youtube izleyenler yeni bölümü iple çekti. 12 Mart Salı akşamı Now TV (Fox) yerini alan Yabani yeni bölüm fragman Zafer’e giden yolun kızından geçtiğini anlayan Yaman dümeni çevirdi. İşte Yabani 26 bölüm fragmanı..

YABANİ 26. BÖLÜM FRAGMANI

Yabani 26 bölüm fragmanı Zafer Demirhan’ın peşine düşen Yaman Ali, Alaz sayesinde ona ulaştı. Yaman, kendisinin ve Cesur’la Asi’nin sokaklarda geçen çocukluk yıllarındaki travmaların baş sorumlusunun burnunun dibinde olduğunu anladı. Sevdiği insanları geçmişten gelen bu hayaletten korumak zorunda olan Yaman, Zafer’i buldu. Bu hayaletle tek başına yüzleşmek isteyen Yaman, Asi ve Cesur’u uzak tuttu. Rüya’yı tehlikeye atmamak için aşkından vazgeçen Yaman rotayı Zafer’in kızına çevirdi. Yaman hedefine yaklaştıkça tehlikenin aslında hepsine ne kadar yakın olduğunu fark edince şoke oldu. Serhan’ın bu adamla bağlantısı olduğunu fark eden Yaman, işleri bambaşka bir boyuta taşıdı.

Yabani fragman 26 bölüm fragmanı bu yeni ama bir o kadar da eski olan düşman Yaman’la Alaz arasındaki bağı kuvvetlendirdi. Geçmişte yaşananların Asi’de nasıl izler bıraktığını anlayan Alaz artık reddedemediği aşkına daha da sıkı sarıldı. Asi’nin kalbinde açtığı yaraları onarmak hiç kolay olmadı. Kendi hataları Asi’yi tehlikenin göbeğine doğru itince olanlar oldu. Deniz hakkında ortaya çıkan gerçekleri kabullenmek Güven ve Özge için kolay olmadı. Özge’ye içine düştüğü imkansız bir durumda yardım eli Neslihan’dan uzandı. İki kadın hem aşkları hem annelikleriyle sınavı başladı. İçlerinden birinin artık geri çekilmeyi bilmesi gerekti. Yabani 26. bölüm 12 Mart Salı akşamı saat 8’de Now TV’de..

DİĞER VİDEOLAR