YABANİ 36. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FULL HD İZLE: Yabani 36 Bölüm Full İzle Tek Parça! Fox TV Yabani Son Bölüm İzle Youtube

Başrollerini Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'ın paylaştığı Yabani 36. bölüm izle full HD Şebnem'le Serhan'ın bebekleri Yaman için umut ışığını yaktı. Yabani sezon finali çocuğunu kaybetmenin acısını yaşayan Neslihan diğer çocuklarını korumaya aldı. İşte Fox canlı Yabani 36 bölüm (sezon finali) full izle linki..

YABANİ 36. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FULL HD İZLE: Yabani 36 Bölüm Full İzle Tek Parça! Fox TV Yabani Son Bölüm İzle Youtube

Now TV cumartesi dizileri arasında yer alan Yabani 36. bölüm full izle araştırmaları hızlandı. 1 Haziran Cumartesi akşamını iple çeken izleyiciler yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Kadrosunda Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani gibi isimlerin bulunduğu Yabani sezon finali bölümü geldi. Sezona ufak bir mola veren Yabani dizisi son bölüm Şebnem ile Serhan'ın bebeği dünyaya geldi. Ece'nin Serhan'ın gözü önünde kendini vurması tüm dengeleri değiştirdi. Yabani sezon finali aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. İşte Fox canlı Yabani 36 bölüm (sezon finali) full izle linki..

YABANİ 36. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 36. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FULL HD İZLE: Yabani 36 Bölüm Full İzle Tek Parça! Fox TV Yabani Son Bölüm İzle Youtube - Resim : 1

YABANİ 36. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) FULL İZLE

Yabani 36. bölüm full izle Ece’nin ölümü herkesi derdinden sarstı. Yaman, Şebnem’in bıraktığı masum canı korumaya aldı. Rüya, Alaz ve Çağla'nın kardeşi yeni doğan bebek aileyi bir araya getirdi. Serhan’ın hala firari olması Neslihan’ı harekete geçirdi. Daha kızının yasını tutamayan Neslihan diğer çocuklarını korumaya aldı. Asi'nin hamile olması Alaz’la dengeleri değiştirdi. Alaz’ın Serhan’dan artakalan karanlığı aşması için bebek çare olacak mı merak edildi. Yabani son bölüm izle Youtube Serhan artık bir oğlu daha olduğunu öğrendiğinde onu da kaçırmak için hareket geçti. Yaman ve Neslihan Serhan'ın saldırısıyla ne yapacağını şaşırdı.

YABANİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur