Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 40. Bölüm Nereden İzlenir? Yabani Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Yabani Son Bölüm Yayını

Yabani 40. bölüm gelişmelerini merak eden izleyiciler yeni bölüme odaklandı. 5 Ekim Cumartesi günü sevenlerinin karşısına çıkan Yabani son bölüm gözünü intikam hırsı bürüyen Yaman Serhan’la işbirliğine evet dedi. Hande ve İskender’in yeni planları devreye girdi. Peki, Yabani 40. bölüm nereden izlenir? İşte Yabani yeni bölüm..

Yabani 40. bölüm gelişmelerini

Now TV cumartesi dizisi Yabani 40. bölüm izlenmeye başladı. 5 Ekim Cumartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Yabani son bölüm her şey yolunda giderken Alaz ve Asi’nin ne durumda olduğu tüm şaibeyi başlattı. Alaz’ı tutsak eden düşmanın sonu ölümle sonuçlanınca olaylar başladı. Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın’ın başrollerini oynadığı Yabani dizisi yeni bölüm kaçırmayın. Peki, Peki, Yabani 40. bölüm nereden izlenir? İşte merak edilenler..

YABANİ 40. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Yabani 40. bölüm yeni planlarla Hande ve İskender’i zıvanadan çıkaran Yaman öğrendikleri karşısında şoke oldu. Asi Alaz’ı kurtarmak için çırpındıkça işler karıştı. Kaçması ve canının bağışlanması için verilen şansı elinin tersiyle iten Asi bu durumun sonuçlarına katlanmak zorunda kaldı. Yabani son bölüm Neslihan Çağla’nın peşine düştü. Kızının başında dert olduğunu bilen Neslihan aklının dahi ucundan geçmeyecek olaya şahit oldu. Gördüğü manzara karşısında Neslihan delirdi. Yabani 40. bölüm 5 Ekim Cumartesi saat 20.00’de NOW TV ekranından takip edebilirsiniz.