Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 6. Bölüm Full İzle! FOX TV Yabani Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yabani hayranlarına büyük müjde geldi. Her hafta yeni bölümü iple çeken seyircilerin beklediği 6. bölüm geldi. 17 kim Salı akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Yabani dizisi 6. bölüme, “Serhan Senin Baban Değil Oğlum!” sözleri damga vurdu. Tüm dengelerin değiştiği Yabani 6. bölüm kaçırmayın..

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi

Soysalan ailesinde bütün dengelerin tekrar değiştiği Yabani dizisi yeni bölüm zamanı geldi. Dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali’nin on yedi sene sonra evine dönüşü olay oldu. Artık Yaman Ali olarak kendini yeniden var etme mücadelesine giren Yaman’ın hayatı tepetaklak oldu. Her hafta salı günleri yeni bölümleriyle ekrana gelen Yabani dizisinde 17 Ekim akşamı neler olacak merak edildi. Halit Özgür Sarı hayranlarının büyük bir merakla beklediği Yabani 6. bölüm canlı izleme ekranı haberimizde. İşte merak edilen 17 Ekim Salı Yabani 6. bölüm full izleme ekranı..

YABANİ DİZİSİ 6. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YABANİ DİZİSİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman İlker’in işbirlikçisinin babası olduğundan artık emin. Ancak Neslihan’ı oğlunu kaçırtanın kocası olduğuna inandırmak hiç de kolay olmaz. Cesur ve Asi’nin yardımıyla babasının ipliğini pazara çıkarmak için bir plan kuran Yaman başarılı olur. Artık Neslihan ne kadar zor olsa de gerçekle yüzleşmek zorundadır. “Bir baba oğluna bunu neden yapar?” sorusunun cevabını bulmuştur çünkü. Yolun sonuna geldiğini anlayan Serhan kaçar. Alaz ve Yaman Serhan’ı bulmak için çıktıkları yolda kesişirler. Ancak biri babasını kurtarmak, diğeri ise hesap kesme derdindedir. İki kardeş Serhan’ı saklandığı yerde bulduğunda karşılaştıkları gerçek Soysalan ailesinde bütün dengeleri tekrar değiştirir.

YABANİ DİZİSİ 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman Rüyaların evindeki yemekte İlker’i deşifre etmek üzereyken Cesur’un karanlık adamlar tarafından evden alındığı haberi geldi. Cesur’un başına gelenlerin Alaz yüzünden olduğunu öğrenen Yaman, Alaz’ı düzenlediği çiftlik evi partisinde bastı. Ancak çiftlik evinde yaşananlar sonunda Rüya’nın güvenini tamamen kaybetti. Yaman artık Rüya’nın gözünde gerçek bir yabanidir. Bu sırada Rüya ve Yaman’ın arasında yaşanan gerginliği Alaz avantaja çevirmek istedi. Ve Rüya’ya büyük bir sürprizle duygularını açmaya karar verdi. Yaman Cesur’un hayatını kurtarmak için koştururken, İlker kontrolden çıktı. Ablası Şebnem’i yakalanırsa onları da ele vereceğiyle tehdit etti. Şebnem’in bütün çabalarına rağmen İlker kaçtı. Yaman Cesur’u başındaki beladan kurtardığında artık çok geç. İlker ortada yok.

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Osman Alkaş

Şebnem Hassanisoughi

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Birgül Ulusoy

YABANİ DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN