Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 7 Bölüm Kesintisiz İzle! Halit Özgür Sarı Yabani Dizisi Son Bölüm Full İzle

Yabani 7. bölüm full izleme ekranı geldi. Fox TV’nin en çok izlenen yapımlarından Yabani son bölüm izle ekranı yayınlandı. Halit Özgür Sarı hayranlarının bir an olsun kaçırmadığı Yabani dizisi son bölüm full izle ekranına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte Yabani 7. bölüm..

Yabani 7. bölüm full

Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali’nin dramı ekrana geldi. Tam on yedi sene sonra evine Yaman olarak dönünce olaylar silsilesi başladı. Bu hikaye, bu gencin Yaman Ali olarak kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesi olarak izleyici karşısına çıktı. Salı günleri yayınlanan Yabani dizisinin yeni bölümünde, “Kimi kimden koruyorsunuz?” dedi Yabani. “Bizi sokaklardan mı, yoksa sokakları bizden mi?” sözleri yankılandı. 24 Ekim Salı akşamı ekrana gelecek Yabani dizisi 7. bölümde Yaman’ın dayısı Caner Soysalan tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. Soysalanlar tekrar ayağa kalkmaya çalışırken bir gerçek daha şok etti. Yaman başka kaybolan çocuğun da olduğunu öğrenince işler karıştı. İşte merak edilen Yabani 7. bölüm izleme ekranı..

FOX TV YABANİ DİZİSİ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ DİZİSİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Yabani 7. bölümüyle 24 Ekim Salı saat 20.00’de Fox TV’de. Yeni bölümde Yaman’ın dayısı Caner Soysalan tarafından kaçırıldığına ikna olan Soysalanlar tekrar ayağa kalkmaya çalışıyor. Neslihan artık çocuklarından tekrar kardeş olmalarını istiyor. Alaz ve Çağla Neslihan’ı geçmişte yapamadığı annelikle suçlayıp yaralarını açtığı gün Yaman bu ailedeki tek kayıp çocuğun kendisi olmadığını anlıyor. Ali’nin kardeşlerine abilik etmek için annesine söz veriyor. Çağla’yı Rüzgar’dan kurtarmak için çıktığı yolda Alaz’dan ona asla kardeş olmayacağını en acı haliyle tecrübe ediyor. Bütün ailesi için artık bir kahraman olan Serhan’ın ise Neslihan’la aralarındaki buzlar eriyince, karısına olan aşkı tekrar alevleniyor. Bu durum Şebnem’e bu ilişkiyi bozmak adına çok büyük bir hamle yaptırıyor. Güven hastaneden içeri oğlu Yaman’la girerken kapandığı düşünülen geçmişin sırlarla dolu kapılarından ilki aralanıyor.

YABANİ DİZİSİ 6. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaman Rüyaların evindeki yemekte İlker’i deşifre etmek üzereyken Cesur’un karanlık adamlar tarafından evden alındığı haberi geldi. Cesur’un başına gelenlerin Alaz yüzünden olduğunu öğrenen Yaman, Alaz’ı düzenlediği çiftlik evi partisinde bastı. Ancak çiftlik evinde yaşananlar sonunda Rüya’nın güvenini tamamen kaybetti. Yaman artık Rüya’nın gözünde gerçek bir yabanidir. Bu sırada Rüya ve Yaman’ın arasında yaşanan gerginliği Alaz avantaja çevirmek istedi. Ve Rüya’ya büyük bir sürprizle duygularını açmaya karar verdi. Yaman Cesur’un hayatını kurtarmak için koştururken, İlker kontrolden çıktı. Ablası Şebnem’i yakalanırsa onları da ele vereceğiyle tehdit etti. Şebnem’in bütün çabalarına rağmen İlker kaçtı. Yaman Cesur’u başındaki beladan kurtardığında artık çok geç. İlker ortada yok.

YABANİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Osman Alkaş

Şebnem Hassanisoughi

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Birgül Ulusoy

YABANİ DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN