Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani 8 Bölüm Full İzle! Yabani Dizisi Son Bölüm Full İzle Youtube

Fox TV izleyicilerinin dört gözle beklediği Yabani 8. bölüm zamanı geldi. Salı günlerinin yıldız dizisinin yeni bölümünde Serhan ve Neslihan, doktor Güven’le karşı karşıya olmanın şokunu atlatamadı. Rüzgar’ı darp eden Yaman’ın gerekçesi tüm planları değiştirdi. İşte merak edilen Yabani 8. bölüm canlı izleme ekranı..

Fox TV izleyicilerinin dört

Halit Özgür Sarı hayranlarının pürdikkat takip ettiği Yabani dizisinde yeni bölüm çanları çaldı. Büyük bir merakla 8. bölümü bekleyen izleyiciler yeni bölümde neler yaşanacak merak etti. 31 Ekim Salı günü 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Yabani yeni bölüme “Hesabını Soracağım Kardeşime!” sözü damga vurdu. FOX Tv izleyicilerinin beğenerek takip ettiği Yabani dizisinin bu akşamki 8. bölümünde yaşanacaklar belli oldu. Serhan ve Neslihan, doktor Güven’le karşı karşıya olmanın şokunu atlatmaya çalıştı. Ölümcül halde olan Rüzgar’ın hastaneye getirilmesi ile yeni bir girdabın içine çekildi. Serhan, Rüzgar’ın Yaman tarafından darp edilme gerekçesini öğrendiğinde onun Soysalan hastanesinde ameliyat edilmesine karşı çıkarken yeni bir bilgiyle sarsıldı. Alaz babasına suçunu itiraf etti. Tüm bunlar ve daha fazlası Yabani 8. bölüm izleme ekranında..

FOX TV YABANİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ DİZİSİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Yabani dizisi 8. bölümde Serhan ve Neslihan, doktor Güven’le karşı karşıya olmanın şokunu atlatmaya çalışıyor. Ölümcül halde olan Rüzgar’ın hastaneye getirilmesi ile yeni bir girdabın içine çekiliyor. Serhan, Rüzgar’ın Yaman tarafından darp edilme gerekçesini öğrendiğinde onun Soysalan hastanesinde ameliyat edilmesine karşı çıkarken yeni bir bilgiyle sarsılıyor. Alaz babasına suçunu itiraf ediyor. Çağla’nın, abisi Yaman’a öfkesi büyürken polisler Rüzgar’ı darp etmek suçundan Yaman’ı tutuklanıyor. Serhan öz oğlu Alaz’ı korumaya çalışırken, Güven’de farkında olman kendi oğlu Yaman’a yardım ediyor. Cesur, gerçek suçlunun Alaz olma ihtimali bilgisini Yaman’la paylaşıyor ve Asi için yeni bir umut kapısı açılıyor. Alaz gerçeği ortaya çıkarsa Yaman, Soysalanların evinde daha fazla kalmayacak ve mahalleye dönüyor. Eşref, oğlu Caner’in suçsuzluğunu ispat etme amaçlı otopsi kararı alıyor. Doktor Güven yıllar sonra da olsa onun karşısına dikilip geçmişin hesabını soruyor. Yaman Alaz’ı yakacak suç delillerine ulaştığında Rüzgar’da kritik süreci atlatıyor. İfade vermeye hazırlanıyor. Bir yanda Yaman elindeki delilleri kullanmaya hazırlanırken diğer tarafta Serhan, oğlu Alaz’a kaçması talimatını veriyor. Böylece kendi oğlunun hapislerde çürümesine engel olduğunu düşünüyor. Oysa Alaz’ın hem ailesine hem de Yaman’a büyük bir sürprizi var.

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI

Halit Özgür Sarı

Simay Barlas

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Bertan Asllani

Osman Alkaş

Şebnem Hassanisoughi

Ayşegül Ünsal

Sezer Arıçay

Birgül Ulusoy