Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YABANİ DİZİSİ FLAŞ GELİŞME: 30 Nisan Yabani Bu Akşam Var Mı? Yabani Hangi Gün? Yabani Yeni Bölüm Ne Zaman?

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert’in paylaştığı Yabani dizisi izleyenler gözlerini yeni bölüme çevirdi. 30 Nisan Salı günü ekrana gelmesi beklenen Yabani dizisi Now TV yayın akışı yer almadı. Peki, 30 Nisan Yabani bu akşam var mı? Yabani hangi gün? İşte yanıtı..

Başrollerini Halit Özgür Sarı,

Salı günleri ekrana gelen Yabani yeni bölüm ne zaman araştırmaları hızlandı. NTC Medya’nın ekrana getirdiği Yabani dizisi için flaş karar alındı. Now TV’nin sevilen yapımlarından Yabani yeni bölüm bekleyen izleyiciye flaş duyuru yapıldı. 30 Nisan Yabani bu akşam var mı belli oldu. Peki, Yabani neden yok? Yabani hangi gün? İşte yanıtı..

30 NİSAN YABANİ BU AKŞAM VAR MI? NEDEN YOK?

Kadrosunda Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi’nin yer aldığı Yabani dizisinin yayın günü değişti. 30 Nisan Salı günü ekrana gelmesi beklenen Yabani dizisi bundan böyle cumartesi günleri yayınlanacak. Yabani 32. bölüm 4 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek. Yabani son bölüm Serhan’ın Neslihan’ı evlilik tuzağına çektiği ortaya çıkınca, Güven kontrolünü kaybeder. Tam da Melek’in anlatacakları yüzünden Yaman artık Serhan’ın tüm foyasını ortaya çıkarmak üzereyken, Güven’in kontrolsüz çıkışı Serhan’a çok ihtiyacı olan bir koz verir. Bedeli ağır olsa da Serhan eline geçen bu yeni kozu sonuna kadar kullandı.

NOW TV YAYIN AKIŞI 30 NİSAN 

08:00 İlker Karagöz İle Çalar Saat
10:30 Çağla İle Yeni Bir Gün
12:00 Yasak Elma
13:30 En Hamarat Benim
16:30 Yabani
19:00 Selçuk Tepeli İle Now Ana Haber
20:00 Hava Muhalefeti (Yerli Sinema)
00:30 Şahane Hayatım
03:00 Senden Daha Güzel
05:00 Kefaret