Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani Dizisi Hangi Kanalda? Yabani 2 Bölüm Ne Zaman?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Yaman’ın yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan Yabani dizisi yeni bölüm öncesi araştırma yapılıyor. Dizinin fanları Yabani dizisi hangi kanalda sorguluyor. İşte Yabani kanal ve saat bilgileri..

Bu haberin fotoğrafı yok

Yabani Dizisi Hangi Kanalda? Yabani 2 Bölüm Ne Zaman?

Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı Yabani dizisi izleyiciden tam not aldı. Simay Barlas, Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi oyuncuların yer aldığı yapımın fanları çoğaldı. Yabani dizisi hayranları 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda araştırdı. İşte Yabani 2. bölüm kanalı ve saati..

YABANİ 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yaman Soysalanlar’ın malikanesinden kaçtığında perişan haldedir. Dövdüğü Alaz’ın kardeşi olma ihtimali ve en acısı yanlışlıkla bıçakladığı kadının annesi olma ihtimali onu darmadağın etmiştir. Belki de ailesini buldu ama artık penceresinden gizlice girdiği o evin kapısını çalacak yüzü yok. Polis ve Soysalanlar her yerde onu arıyor. Yaman polise teslim olmadan önce gerçeği öğrenmeye kararlı. Kendini bildi bileli yanında taşıdığı yarısı yırtık çocukluk fotoğrafından başka kanıtı olmasa bile. Rüya’nın yardımıyla Neslihan’ın karşısına çıktığında işler hiç de hayal ettiği gibi ilerlemez. Artık gerçekler ortaya çıksa dahi kapanmayacak çok derin yaralar açıldı. Merakla beklenen Yabani dizisi 2. bölümüyle 19 Eylül Salı günü saat 20.00’de FOX ekranlarında olacak.

YABANİ DİZİSİ OYUNCULAR

Simay Barlas

Halit Özgür Sarı

Yurdaer Okur

Dolunay Soysert

Şebnem Hassanisoughi

Bertan Asllani

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!