YABANİ RÜYA'SI SİMAY BARLAS AYRILIK ZAMANI GELDİ! Yabani Rüya Öldü Mü? Simay Barlas Diziden Neden Ayrıldı?

14 Eylül Cumartesi günü yeni sezona adım atan Yabani dizisinde gözler Rüya'ya çevrildi. Simay Barlas'ın hayat verdiği Yabani dizisi Rüya için yolun sonu geldi. Peki, Yabani Rüya öldü mü? Simay Barlas diziden ayrıldı mı? İşte yanıtı..

YABANİ RÜYA'SI SİMAY BARLAS AYRILIK ZAMANI GELDİ! Yabani Rüya Öldü Mü? Simay Barlas Diziden Neden Ayrıldı?

Her hafta cumartesi günleri izleyicilerin karşısına çıkan Yabani dizisi yeni sezon için geri sayıma geçti. 14 Eylül Cumartesi günü yeni sezon ilk bölümüyle ekran macerasına devam eden Yabani dizisinde üzen ayrılık haberi geldi. Simay Barlas'ın hayat verdiği Yabani Rüya karakterinin hikayesinde sona gelindi. Sevdiklerini art arda kaybeden Yaman Ali için en zor ayrılık günü geldi. Peki, Yabani Rüya öldü mü? Simay Barlas diziden neden ayrıldı? İşte merak edilenler..

YABANİ RÜYA ÖLDÜ MÜ?

Başrollerin Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani gibi isimlerin paylaştığı Yabani dizisi 14 Eylül Cumartesi günü yeni sezona adım attı. İlk bölümden bu yana yapımda yer alan Simay Barlas'ın Rüya karakteriyle ayrılık günü geldi. Dizide Yaman Rüya için, "Beni görmek yaşadığı kötü günleri hatırlatıyormuş ona. Bir mektup bırakıp arkasına bile bakmadan çekip gitti" dedi. Diziden ayrıldığı konuşulan Simay Barlas'ın akıbetinin bu akşamki bölümde açıklığa kavuşacağı düşünülüyor.

YABANİ RÜYA'SI SİMAY BARLAS AYRILIK ZAMANI GELDİ! Yabani Rüya Öldü Mü? Simay Barlas Diziden Neden Ayrıldı? - Resim : 1

SİMAY BARLAS DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Yabani dizisinde Rüya karakteriyle ününe ün katan ünlü oyuncu Simay Barlas 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Paramparça dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerine, Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır, Zalim İstanbul, Bir Annenin Günahı, Aziz gibi yapımlarla devam eden Simay Barlas son adresi Yabani dizisi oldu. Bir süredir ayrılacağı konuşulan Simay Barlas'ın Yabani dizisiyle yolları ayırdığı biliniyor.

Kaynak: Şermin Temur