Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yabani Yeni Bölüm Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Yabani 38. Bölüm Nereden İzlenir?

Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Yabani dizisinde yeni bölüm geldi. 21 Eylül Cumartesi 38. bölümü ekrana gelecek Yabani dizisinde Rüya’nın katilini arayan Yaman için kötü günler başladı. Bir yanda acısı bir yanda öfkesiyle başa çıkmaya çalışan Yaman yeni düşman edindi. İşte Yabani 38. bölüm gelişmeleri..

Her hafta cumartesi günleri

Now TV ekranında yayınlanmaya devam eden Yabani dizisinde yeni bölüm ekrana geldi. İzleyicilerin merak ettiği Yabani yeni bölüm Rüya’nın ölümünü kaldıramayan Yaman savaş boyalarını sürdü. Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert’in paylaştığı Yabani dizisinde yeni bölüm neler olacak merak konusu oldu. Peki, Yabani dizisi yeni bölüm hangi kanalda? İşte Yabani dizisi 38. bölüm yaşanacaklar..

YABANİ 38. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yabani 38. bölümde Rüya’nın ölümüyle büyük şok yaşayan Yaman yıkıldı. Acısı çok fazla olan Yaman’ın öfkesi hepsinin üzerine çıktı. Katil veya katilleri bulmak için yola düşen Yaman bulduklarıyla şoke oldu. Polisin önüne geçen Yaman doğru yol üzerinde olduğunu Rüya’yla birlikte anladı. Yabani son bölüm Alaz ve Asi sonunda karşılaştı. 2 yılın özlemi ve öfkesiyle geçen kavuşma herkesi şoke etti. Neslihan ve Güven oğulları Yaman’ın yapacaklarından korkmaya başladı.