Yağmur Karlı kimdir? Yağmur Karlı kaç yaşında, nereli?

Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen 36. Best Model of Turkey yarışması, büyük bir heyecana sahne oldu. Sunuculuğunu Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu'nun üstlendiği yarışmada, Hatay'ı temsil eden Yağmur Karlı birinci seçildi.

22 yaşındaki genç model Yağmur Karlı, 1.78 boyunda ve 56 kilo. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencisi olan Karlı, yarışmada sergilediği başarılı performansıyla jüri üyelerinin takdirini kazandı.

Yarışmanın İkincisi Ankara'yı temsil eden Metehan Varol olurken, üçüncülük ödülü ise İstanbul'u temsil eden Ece Irmak'a gitti.

Ünlü model Yağmur Karlı, Instagram'da "yagmurkarli0" kullanıcı adıyla 1 milyondan fazla takipçiye sahip. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Karlı, sadece güzellikleriyle değil aynı zamanda başarılı kariyeriyle de dikkat çekiyor.

Yağmur Karlı'nın kazandığı birincilikle birlikte, Türkiye'nin en yetenekli ve güzel modellerinden biri olarak adını duyurdu. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Yağmur Karlı kimdir? Yağmur Karlı kaç yaşında, nereli? - Resim : 1