Yağmur Reklam Derince Masterler şampiyonluk için Kuşadası’nda!

Aydın Kuşadası’nda gerçekleşecek olan Fantastik Masterler Turnuvası’nda Yağmur Reklam Derince Masterler takımı da mücadele edecek. Kırmızı beyazlılar Kuşadası’na iddialı bir kadro ile gitti.

Yağmur Reklam Derince Masterler şampiyonluk için Kuşadası’nda!

MARMARA MASTERLER ŞAMPİYONU

Marmara Masterler Federasyon Ligi’nde ilk yıl kupayı alan ikinci yıl ise yarı final oynayan Yağmur Reklam Derince Masterler, Aydın Kuşadası’nda gerçekleşecek olan Fantastik Masterler Turnuvası’nda ilimizi temsil edecek. Kuşadası Adakule Otel’de gerçekleşecek olan organizasyona Yağmur Reklam Derince Masterler iddialı bir kadro ile gitti.

HAMZA MUTLU DA FORMA GİYİYOR

Aralarında Kocaelispor’un eski futbolcularından, Belediye Derincespor’a tarihi şampiyonluğu yaşatan teknik adam Hamza Mutlu, Belediye Derincespor’un eski sağ beki Bahtiyar Yıldırım, ilimiz amatörünün golcü isimlerinden Ferhat Çiçek gibi futbolcuların yer aldığı takımın kaptanlığını unutulmaz futbolculardan Güngör Açıkgöz yapıyor.

Yağmur Reklam Derince Masterler şampiyonluk için Kuşadası’nda! - Resim : 1

NEVZAT BAYRAM: EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Kocaelispor’un eski teknik adamlarından Yusuf Yazıcı’nın çalıştırdığı takımın başkanı ve aynı zamanda futbolcusu, Yağmur Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayram “Güzel bir etkinlik için Kuşadası’ndayız. İyi bir kadro ile yer mücadele edeceğiz. Hedefimiz öncelikle centilmenlik ve iyi oyun. Tabii ki kupayı da almak için elimizden geleni yapacağız. İnanıyorum gerek Derince ilçemizi gerekse de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin bir şüphesi olmasın” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ