Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yakıtı biten otomobil ve yardıma gelen çekiciye tır çarptı: 2 ölü 2 yaralı!

TEM otoyolunun Körfez geçişinde yolda yakıtı biten otomobile yardım etmek isteyen çekici ve otomobile tırın çarpması sonucu 2 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. 

TEM otoyolunun Körfez geçişinde

Alınan bilgiye göre TEM otoyolunda seyir halinde iken yakıtı biten 41 ANN 173 plakalı otomobil, acarını emniyet şeridine çekerek durdurdu. Yolda kalan araca yardım etmek üzere duran Erdinç Gökçimen (30) idaresindeki 41 AGA 265 plakalı özel oto kurtarıcısı, otomobile yardım istediği esnada Ö.E. idaresindeki 41 VA 285 plakalı tır önce oto kurtarıcısına, ardından da otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlardaki Özlem Ayna (44) ve kuzenleri Zeynep Binici ile Birgül Akbulak ve oto kurtarıcı sürücüsü Gökçimen yaralandı. 

ARAÇLAR YOLA SAVRULDU

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Ayna, Binici ve Akbulak olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Erdinç Gökçimen’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Özlem Ayna, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar çekicilerle otoparka götürüldü.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEKLER

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesinde ikamet eden ve Körfez Kent İlgi Akademi Anaokulu Müdürü olan Özlem Ayna’nın acı haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Ayna’nın cenazesi Körfez Kent Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Derince Şehitlik Mezarlığında toprağa verilecek. Derince Çenedağ Mahallesinde ikamet eden Resul ve Ayfer Gökçimen çiftinin ikiz çocuklarından biri olan Erdinç Gökçimen’in cenazesi de tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.