Yalan Dizisi Kerim Kim? Atakan Hoşgören Kimdir, Kaç Yaşında? Atakan Hoşgören Boyu Kilosu! Atakan Hoşgören Dizileri

Başrollerinde Feyyaz Duman, Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar'ın yer aldığı Yalan dizisinde gözler Kerim karakterine çevrildi. Her hafta pazartesi günleri yayınlanan Yalan dizisi izleyicileri Kerim'in hikayesine odaklandı. Peki, Yalan dizisi Kerim kim? Atakan Hoşgören kimdir? İşte yanıtı..

Yalan Dizisi Kerim Kim? Atakan Hoşgören Kimdir, Kaç Yaşında? Atakan Hoşgören Boyu Kilosu! Atakan Hoşgören Dizileri

Kanal D yeni dizi Yalan yeni bölümleri izleyici karşısına çıktı. Her pazartesi günü saat 20.00 olduğunda yayınlanan Yalan dizisinde Kerim karakterini genç oyuncu Atakan Hoşgören canlandırmaya başladı. Kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu gibi isimlerin yer aldığı Yalan dizisinde Kadir kim merak edildi. Peki, Yalan dizisi Kerim kim? Atakan Hoşgören kimdir? İşte Atakan Hoşgören dizileri..

YALAN DİZİSİ KERİM KİM?

Yalan dizisinde Kerim rolüne Atakan Hoşgören hayat veriyor. Kerim tuttuğunu koparan, inatçı ve oldukça parlak zekalı bir genç. Aksoylarla iş yapan Kerim, Kaleli Kumaş Şirketi’nin sahiplerinin oğlu. Geleneksel değerlere çok bağlı olan Yalan Kerim, modern eğitimler aldı. Girişimciliği ile yaşıtlarından ayrılan Kerim’in parlak gelecek vaat etmesi başta Berrin olmak üzere tüm ailenin dikkatini çekti. Aksoyların içine sızmaya çalışırken çocukluk aşkı Duru'ya kayıtsız kalamayan Kerim tüm dengeleri alt üst edecek..

Yalan Dizisi Kerim Kim? Atakan Hoşgören Kimdir, Kaç Yaşında? Atakan Hoşgören Boyu Kilosu! Atakan Hoşgören Dizileri - Resim : 1

ATAKAN HOŞGÖREN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yalan dizisinde Kerim rolüne hayat veren yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören 5 Ağustos 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Doğuş Üniversite İngilizce İşletme Bölümünde eğitim gören Atakan Hoşgören oyunculuk hayatına çocuk yaşta adım attı. Birçok reklam filminde ve tiyatro oyunlarında oynayan Atakan Hoşgören kariyerine Yıldızlar Şahidim dizisiyle başladı. Asıl ününe 4N1K-2 filmi ile kavuşan Atakan Hoşgören yapımda Ali Tekelioğlu karakterini canlandırdı. 1.84 m boyunda olan Atakan Hoşgören aslan burcu ve 79 kilo.

ATAKAN HOŞGÖREN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur