Yalçın Eldoğan adaylıktan çekilecek mi?

İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekileceği iddia edilen Yalçın Eldoğan konu hakkında konuştu. Eldoğan, “Ben hala aday adayıyım, vazgeçmedim. Ama gelişmeler lehime olmazsa süreci o zaman değerlendireceğim” dedi.

Yalçın Eldoğan adaylıktan çekilecek mi?

İYİ Parti’nin İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığı için tek başvuru yapan isim olan iş insanı Yalçın Eldoğan aylardır sahada çalışıyor. Ağustos ayından bu yana aday olabilmek için çalışan Eldoğan hakkında bugün aday adaylığından çekileceği iddia edilmişti.

ÇEKİLME İDDİASINI SORDUK

Aday adaylığından çekilme iddialarını sorduğumuz Yalçın Eldoğan, çok emek sarf ettiğinin altını çizerek Ankara’da bir görüşme daha yapacağını belirtti. Aday adayı Eldoğan, “Görüşme lehime olmazda süreci o zaman değerlendireceğim” dedi.

“İZMİT İÇİN BENDEN BAŞKA İSİM YOK”

İşte Yalçın Eldoğan’ın açıklaması: “İYİ Parti’nin ilimizde Körfez ve Gebze adayı açıklandı. Meral Akşener de İzmit ve Kocaeli adayını burada açıklayacağını söyledi. İzmit için benden başka aday adayı yok. Gerçi Cuma’ya kadar başvuru süreci devam ediyor.

“ÖZEL GÖRÜŞMELERİM DEVAM EDİYOR”

Ben erkenden sahaya çıktım. Ağustos ayından Ekim ayına kadar yoğun bir adaylık programı gerçekleştirdim. Adaylığım netleşmediği için aynı yerlere 2-3 kere gitmem mümkün değil. Ama özel görüşmelerim devam ediyor.

“GENEL MERKEZDE GÜNDEM KARIŞIK”

Genel merkezde gündem karışık. İstifalar var. Mecliste de bütçe tartışmaları sürüyor. Adayların belirlenme süreci ikinci plana kaldı. Bu gelişmelerden dolayı sahada eski çalışma isteğim kalmadı. Ama kopmalardan falan etkilenmedim.

BİR KEZ DAHA ANKARA’YA GİDECEK

Önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğim. Burak Akburak ve Lütfü Türkkan ile görüşmeler yapacağım. Ben hala aday adayıyım, vazgeçmedim. Türkiye’de 24 saat içinde çok şey değişiyor.

“SON GELİŞMELER ŞEVKİMİ DÜŞÜRDÜ”

Çok emek sarfettim. Aday olmayı çok istiyorum. Ancak 1 aydır istediğim perfornmans ile çalışamıyorum. Dediğim gibi son gelişmeler şevkimi düşürdü. Babam da hastaydı. Haftaya Ankara’daki gelişmeler lehime olmazsa süreci o zaman değerlendireceğim” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ