Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalçın Eldoğan AK Parti’ye yanaşıyor

İyi Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ancak daha sonra aday adaylığından istifa eden Yalçın Eldoğan, AK Parti’ye yanaşıyor

İyi Parti İzmit Belediye

İyi Parti’nin en erken yola çıkan isimlerinden biri olmuştu. Yalçın Eldoğan, yerel seçim gündemi tam hayatımıza girmemişken, İyi Parti’de İzmit Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etmişti.

ADAY ADAYLIĞINDAN ÇEKİLMİŞTİ

Gelişen süreçte çeşitli saha programları ve buluşmalar gerçekleştiren Yalçın Eldoğan, parti içinden de yeterli desteği görmediğini düşünerek İzmit Belediye Başkan Aday Adaylığından çekilmişti.

OY POTANSİYELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Bir süredir siyasi arenalarda gözükmeyen Yalçın Eldoğan, şimdilerde AK Parti’ye yanaşmaya çalıştığı öğrenildi. İddialara göre Yalçın Eldoğan, İzmit bölgesinde özellikle amatör spor kulüplerine de verdiği destekle bir oy potansiyeli olduğunun altını çizerek AK Parti’ye geçiş yapmaya çalışıyor.

BÜYÜKAKIN SICAK BAKMADI

Hatta Eldoğan’ın AK Parti’ye katılmak adına bazı isimleri araya koyduğunu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a haber gönderttiği de öğrenildi. Ancak Başkan Büyükakın, Eldoğan’ın AK Parti’ye katılmasına sıcak bakmadı.

TALUS GÖRÜŞECEK Mİ?

Bunun üzerine Yalçın Eldoğan, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile görüşmek için çeşitli isimlerden yardım istedi. Talus ile Eldoğan görüşecek mi bilinmez fakat Yalçın Eldoğan’ın AK Parti’ye yanaşma hamlelerinin, “Meclis üyeliği adaylığı” için yapılmış olma ihtimali kulislerde değerlendiriliyor.