Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 41 Bölüm Full İzle! Star TV Yalı Çapkını Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Seyran ve Ferit aşkının tam gaz devam ettiği Yalı Çapkını dizisinde yeni bölüm alarmı çaldı. 13 Ekim Cuma akşamı 41. bölümüyle ekranda olacak Yalı Çapkını yeni bölümde Ferit çocuk istiyor. Kaya’nın gelişiyle tüm dengelerin alt üst olduğu Yalı Çapkını yeni bölümü kaçırmayın. İşte Yalı Çapkını 41. bölüm ekranı..

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü geldi. 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekran macerasına devam edecek dizide Ferit Seyran’dan çocuk istedi. Kendini sıkışmış hisseden Seyran ne yapacağını şaşırdı. Halis Ağa tüm aileyi aynı masada topladı ve çocuk haberini verdi. Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölüm kaçırmayın. İşte Star TV Yalı Çapkını 41. bölüm canlı yayın ekranı..

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran iki yol arasında sıkışıp kaldı. Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okumaya başlayacak olan Seyran’ın kararları tüm dengeleri değiştirdi. Ferit’in Kaya’ya, “Sen benimle karım hakkında hiçbir şey konuşamazsın. O benim karım” lafları yalıda yankılandı. Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verildi. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkmadı. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevi. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkiledi.

 

YALI ÇAPKINI 40. BÖLÜM NELER OLDU?

Marmaris’te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet’in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya’yı görevlendirir. Seyran, Suna, Asuman ve Abidin’in de plana dahil olmasıyla birlikte ekip soluğu Marmaris’te alır. Yalıda ise Nükhet, Kazım Ağa’yı idare etmeye çalışır ancak Kazım’ın talepleri gitgide artmaktadır. Orhan her şeyi boşvermişken ona tek iyi gelen Dicle ile geçirdiği zaman olur. Marmaris’te gönlünce eğlenen Seyran’ın hareketlerinden rahatsız olan Ferit; onu dizginlemeye çalışır. Suna, Abidin’e içindekileri döker. Kaya’nın yaptığı sürpriz Seyran ve Ferit’i bir anlaşmazlığa sürükler.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR