Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 42 Bölüm Fragmanı İzle! Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Seyran’ı fakültede Kaya’yla yakalayan Ferit’in gözü döndü. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde neler olacak merak edildi. Seyran çocuğu olmasın diye yediği içtiği her şeye doğum kontrol hapı konulduğunu anlayınca olaylar patladı. İşte Yalı Çapkını 42. bölüm fragmanı..

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde ipler koptu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı mercek altına alındı. 20 Ekim Cuma akşamı yeni bölümü ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisinde Ferit ve Seyran’ın arası düzeldi. Kaya’yla fakülteye giden Seyran, Ferit’in masum yüzüyle karşılaştı. Kazım’ın tüm engellerine rağmen okula gitmeye başlayan Seyran bebek müjdesi verecek mi merak edildi. Evde çocuğu olmasın diye yediği içtiği her şeye doğum kontrol hapı konulduğunu fark eden Seyran ortalığı ayağa kaldırdı. İşte Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı..

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seyran iki yol arasında sıkışıp kaldı. Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okumaya başlayacak olan Seyran’ın kararları tüm dengeleri değiştirdi. Ferit’in Kaya’ya, “Sen benimle karım hakkında hiçbir şey konuşamazsın. O benim karım” lafları yalıda yankılandı. Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verildi. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkmadı. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevi. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkiledi.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

YALI ÇAPKINI KONUSU

Antepli olan güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmeleriyle yaşanan olayların konu edileceği dizide, Antep’te önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul’a gelin gelen bir kızın başından geçen olaylar konu ediliyor.

DİĞER VİDEOLAR