Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 43 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

İzleyiciyi şok eden Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Ferit baba oluyor. Seyran’la çocuk planları kuran Ferit’in karşısına çıkan davetsiz misafir müjdeyi veriyor. Dedesinin ölmeden torununu görmesini isteyen Ferit İşte Yalı Çapkını 43 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölüm geldi. 27 Ekim Cuma Star TV yayın akışında yer bulan Yalı Çapkını yeni bölümde Ferit baba oluyor. Kazım’ın tüm engellerine rağmen okullu olan Seyran’ın sevinci izleyiciyi duygulandırıyor. Seyran’dan çocuk beklerken davetsiz misafirle karşılaşan Ferit şoke oluyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 43. bölümde eski aşkı Pelin’den erkek bebek müjdesi alan Ferit ne yapacağını şaşırıyor. Kazım ve Ferit’in kavga anları herkesi meraklandırıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Yalı Çapkını 43. bölümde sizleri bekliyor. İşte Yalı Çapkını 43. bölüm izle full hd tek parça ekranı..

STAR TV YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

YALI ÇAPKINI 43. BÖLÜM ÖZETİ

27 Ekim Cuma günü yayınlanacak Yalı Çapkını 43. bölümde Seyran ve Ferit’in arazı düzeliyor. Kazım’ın tüm engellerine rağmen okullu olan Seyran’ın sevinci izleyiciyi duygulandırıyor. Seyran’dan çocuk beklerken davetsiz misafirle karşılaşan Ferit şoke oluyor. Ferit’in “Ben baba oluyorum” diyerek sevinçten havalara uçtuğunu gören izleyiciler mutlu oluyor. Ferit, yasak aşkı Pelin’in hamile olduğunu öğrenince havalara uçuyor. Kızı Seyran’ı yalıdan çıkarmak isteyen Kazım, “Beni kızımı sahipsiz mi zannettiniz” diyerek ortalığı birbirine katıyor. Ferit “Onun bir sahibi var” deyince izleyince sinirleniyor. Yalıda yaşananlar sinirlenen Halis Ağa ise saçından çektiği İfakat’a şiddet uyguluyor. İfakat da o anlara şahit olan Nükhet’i sıkıştırmaya çalışıyor. Ferit’in gece dışarı çıktığını öğrenen Kazım, kızı Seyran’a şiddet uyguluyor. Eğlenmeye giden Ferit, bir kadın tarafından öpülürken başka bir kadın da o anları kayda alıyor. Yalıda ortalığı birbirine katan Kazım, yıllar önce Ferit’le ilişki yaşayan Sultan’ın boğazına bıçak dayayarak camdan sarkıtıyor. Sultan daha sonra arabada bir kişi tarafından boğuluyor. Bunların yanı sıra kızı Suna ile Tarık’ı öpüşürken yakalayan Kazım, tepki gösterirken hamile olduğunu söyleyen Pelin ve Seyran’ın hastanedeki halleri dikkat çekiyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Yalı Çapkını son bölümde Seyran’ın okula Kaya ile geldiğini gören Ferit hayal kırıklığına uğrasa da onu yalıda Kazım’a ve diğerlerine ezdirmedi. Seyran ise Ferit’in gönlünü almayı başardı. Orhan, Sultan’ın Dicle’ye yaptıklarının önüne geçmek için yeni bir hamle yaptı. İfakat ise Suna’yla yaptığı konuşmada onu hem şaşırttı hem de aklını karıştırdı. Ferit, Seyran, Asuman, Suna ve Kaya Seyran’ın okula başlayacak olmasını kutlamak için dışarı çıktı. Gece boyunca sürpriz gelişmeler yaşanırken yalıya döndüklerinde onları Sultan karşıladı. Sultan’ı kahveye ilaç atarken yakalayan Seyran deliye dçöndü.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

DİĞER VİDEOLAR