Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 46 Bölüm Fragmanı! Yalı Çapkını Yeni Bölüm Özeti

Son bölüm ardından gözlerin çevrildiği Yalı Çapkını 46 bölüm fragmanı geldi. Beklenen oldu ve sonunda Ferit Pelin’e nikahı kıydı. Seyran evden kovuldu. İşte Yalı Çapkını 46 bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

İzleyicilerin gündeminde yer alan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı geldi. Seyran düşünmekten çıldırdı. Yalı Çapkını severlerin gündeminde ilk sıraya yerleşen Yalı Çapkını 46. bölümde neler yaşanacak merak edildi. Şehmuz’un yanına giden Ferit ve Halis ağa seçimini yaptı. Star TV ekranının en sevilen dizilerinden Yalı Çapkını yeni bölüme Ferit ve Seyran aşkının bitişi damga vurdu. OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi hayranlarına yeni bölüm özeti geldi. Şehmuz’un yanına giden Ferit ve Halis ağa, mafya babası dayının şartıyla şoke oldu. Şehmuz Ferit’e ya karısı Seyran’ı ya da bebeğinin annesi Pelin’i seçmesi gerektiğini söyleyince olanlar oldu. Ferit’in kafası iyice karıştı ve yanlış seçimler dönemi başladı. Tüm bunlar ve daha fazlası yeni bölümde. İşte Yalı Çapkını 46 bölüm fragmanı..

YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM ÖZETİ

Yalı Çapkını 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölümde Seyran ve Ferit ayrıldı. Ferit sonunda oğlunun annesi Pelin’e nikah kıydı. Seyran evden kovuldu. Pelin hamile olarak geri dönünce uygulayacağı planları bir bir yerine getirmeye başladı. Ferit’in kafası iyice karışırken yayınlanan son fragmanda Halis Korhan’ın da hamileliği öğrendiği dikkat çekti. çok sayıda izleyeni olan Yalı Çapkını dizisinde Ferit şimdi ne yapacak merak konusu oldu. Ferit ve Halis Korhan, Pelin’in evine gidip Şehmus’la konuşmaya başladı. Halis Korhan, Ferit’e bir karar vermesi gerektiğini söyleyince Ferit’in hayranları Pelin’i seçeceğini düşünmeye başladı. Şehmus’un Pelin’e nikah kıyacaksın demesinden sonra kafası karışan Ferit’in ne karar vereceği yeni bölümde ortaya çıkacak.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCULARI

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar gibi isimler var.

DİĞER VİDEOLAR