Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 47 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Yalı Çapkını yeni bölümde bomba patladı. Ferit’e erkek bebeğe hamile olduğunu söyleyen Pelin’in yalanı ortaya çıktı. Bir yandan Halis ağa bir yandan da Pelin’in dayısı Şehmus arasında kalan Ferit köşeye sıkıştı. Pelin’in çocuğu Abidin’den mi? İşte Yalı Çapkını 47 bölüm izle full Hd ekranı..

Yalı Çapkını merakla beklenen yeni bölüm geldi. Star TV’nin sevilen yapımı Yalı Çapkını 47. bölümde yaşanacaklar izleyiciler tarafından merak edildi. 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen yeni bölümde Pelin’in hamilelik bombası patladı. Kaya’yla evlenmeye hazırlanan Suna şok eden gerçeği gözleriyle gördü. Milyonlarca izleyicinin dört gözle beklediği Yalı Çapkını yeni bölüme, “Karnındaki çocuk da benim değil” sözü damga vurdu. Erkek bebek müjdesini Ferit’e veren Pelin şoke oldu. Halis Ağa’nın Seyran’a gerçekleri anlatmadığı için Ferit’e kızdığı anlar ekrana geldi. Halis ağanın kendisinin harekete geçmesi ile Ferit Korhan’ın Pelin’e Paris’te bir ev tutacağını söylemesi dikkat çekti. Peki, Ferit büyük yalanı öğrendi mi? Pelin’in bebeği Abidin’den mi? Tüm bunlar ve daha fazlası yeni bölümde İşte Yalı Çapkını 47 bölüm full izle ekranında..

24 KASIM YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 47. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yalı Çapkını 47. bölümde Pelin bilmecesi çözüldü. Ferit’ten hamile olduğunu söyleyen Pelin’in yalanı ortaya çıktı. Suna, Pelin’in karnını görünce olanlar oldu. 24 Kasım Cuma günü yayında olacak Yalı Çapkını yeni bölümde Pelin’in hamileliği sebebiyle Ferit’in giderek köşeye sıkışması ekrana geldi. Etrafında dönen oyunları anlamaya çalışan Seyran’ın çaresizliği dikkat çekti. Seyran, Pırıl’ın Pelin’in kuzeni olduğunu öğrendi ve kendilerine tuzak kuranın Pelin olduğu konusundaki şüphesi iyice güçlendi. Ferit ile Seyran’ın ayrılmasını dört gözle bekleyen Pelin büyük şoku yaşadı. Ferit ise kendini çok sıkışmış ve çıkışsız hissetmeye başladı. Seyran, tüm bu olayların üzerine çocuk yapma düşüncesine sıcak bakmaya başlayınca ipin ucu iyice kaçtı. Kazım, Suna ve Kaya’nın düğününü yıldırım hızıyla planlamaya başladı ve düğün günü geldi çattı. Nükhet Suna’nın her şeyi öğrenmesine rağmen sesini çıkarmamasına anlam veremedi. Halis Ağa ise tüm gerçekleri Seyran’a açıklamak için onu yanına çağırdı. Asuman, Orhan ve Dicle’yi beraber görünce olanlar oldu. Ferit, Pelin’i ve bebeğini Şehmuz’un elinden kurtarmak için ona bir teklifte bulundu. Pelin’i yalıya getiren Ferit geç de olsa büyük yalanı öğrendi. Suna Ferit ve Abidin’in sakladığı Pelin’i görünce ortalık bir hayli karıştı. Pelin’in hamile olduğunu gören Suna, Seyran’a her şeyi anlattı.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar

DİĞER VİDEOLAR