Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 48 Bölüm İzle Full Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Pelin’den erkek bebek müjdesi alınca dünyası kayan Ferit’e bu kez Seyran’dan bebek müjdesi geldi. 1 Aralık Cuma günü ekrana gelen Yalı Çapkını 48. bölüme Seyran ile Ferit’in aşkının bitmesi damga vurdu. Seyran’ın, “Sen kendinden başka kimseyi sevmezsin” sözü dikkat çekti. İşte Yalı Çapkını 48 bölüm izle ekranı..

Star TV’nin merakla takip edilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölüm geldi. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak merak konusu oldu. 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da ekrandaki yerini alan Yalı Çapkını yeni bölüme Seyran ve Ferit’in yolun sonuna gelen aşkı damga vurdu. Yıllar sonra karnında erkek bebekle dönen Pelin’in müjdesiyle şoke olan Ferit’in hayatı kaydı. Seyran, Ferit’i terk etti. Yalı Çapkını 48. bölümde Pelin’in bebek sevinciyle dünyası kayan Ferit bu kez Seyran’dan gelen haberle ne yapacağını şaşırdı. Seyran’ın, “Bir daha sana dönmeyeceğim Ferit” sözünü duyan izleyiciler duygulandı. Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde Halis ağanın her şeyi bildiği ortaya çıktı. Peki, Seyran hamile mi? Pelin’in bebeği Abidin’den mi? İşte Yalı Çapkını 48 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

YALI ÇAPKINI 48. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 48. BÖLÜM ÖZETİ

1 Aralık Cuma günü yeni bölümüyle ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Seyran, Halis Ağanın karşısına çıkıyor. Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Evin mikseri İfakat ve Orhan’ın yasak aşkını Seyran herkese duyuruyor. Her şeyi öğrenen Halis ağa Ferit’e tek seçenek sunuyor. İzleyicileri hüzne boğan sahnede Seyran, Ferit’e bir daha asla dönmeyeceğini söylüyor ve Ferit’i terk ediyor. 1 Aralık Cuma günü ekrana gelen Yalı Çapkını 48. bölümde Pelin’in erkek bebek müjdesiyle şoke olan Ferit bu kez Seyran’dan gelen haberle şaşkına dönüyor. Kaya ve Suna’nın düğününde yaşananlardan sonra Seyran içindekileri herkese dökerek yalıdan ayrılıyor. Ferit, onu durdurmaya ve geri döndürmeye çalışıyor ama başaramıyor. Kazım ve Halis Ağa arasındaki gerilim iyice tırmanıyor. Nükhet, Şehmuz’un evinde ve planının işlemesinden dolayı çok mutlu oluyor. Ferit Pelin’i kaçırmaya gidince olanlar oluyor. Orhan ve Gülgün arasındaki ipler tamamen kopuyor. Kazımları yalıdan kovan Halis ağa Ferit’ten Seyran gitmişken çocuğuna sahip çıkmasını istiyor. Kaya’nın ise Suna’yı kaybetmeye niyetinin olmaması dikkat çekiyor. Radikal bir hamlede bulunan Suna tüm dengeleri değiştiriyor. Seyran okuluna sığınırken hem Ferit’i hem de tüm yaşadıklarını geride bırakmaya karar veriyor ancak bu kez de hami olduğunu öğreniyor.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar gibi isimler var.

DİĞER VİDEOLAR