Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 50 Bölüm Fragmanı Star TV! Yalı Çapkını 50 Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Yalı Çapkını Gelecek Hafta Tanıtımı

Yalı Çapkını severlerin dört gözle beklediği 50 bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu oldu. Seyran ve Ferit aşkının sona erdiği Yalı Çapkını son bölüm ardından gelecek hafta tanıtımı beklenmeye başladı. Son bölüme Seyran’ın, “Ha seni öpmüşüm ha bir başkasını” sözünü duyan Ferit gözyaşlarına boğuldu. İşte Yalı Çapkını 50 bölüm fragmanı Star TV ekranı..

Star TV’nin cuma akşamlarına damga vuran yapımı Yalı Çapkını son bölüm ardından gözler gelecek hafta tanıtımına çevrildi. Milyonların severek takip ettiği  Yalı Çapkını tekrarı ne zaman araştırılmaya başladı. Dizinin fanları son bölüm ardından radarına 50. yeni bölümü aldı. Bir yandan son bölümü izleyemeyenler seyre dalarken bir yandan da gelecek hafta tanıtımı yayınlandı mı araştırılmaya başladı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını 49 bölüm izle ekranı ardından Yalı Çapkını son bölüm izle youtube araştırıldı. Seyirciler Yalı Çapkını kimin hayatı merak ederken gözlerini Yalı Çapkını 50 bölüm fragmanı Star Tv ekranına çevirdi. Gerçek hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Yalı Çapkını 50 bölüm fragman geldi mi? İşte Yalı Çapkını gelecek hafta tanıtımı..

YALI ÇAPKINI 50. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

8 Aralık Cuma akşamı 49. bölümü ile izleyicilerin karşısındaki yerini alan Yalı Çapkını dizisinde işler arapsaçına döndü. Suna ve Kaya’nın düğününün iptal olmasıyla Kazım ve ailesi sokağa atıldı. Kaya’nın sürpriz hamlesiyle Suna kendini konağın yeni gelini olarak buldu. Ateşe uçan pervaneler gibi her şeyi kurmaya başlayan Suna, kendini yakmasından korktuğu nikaha evet dedi. Suna ve Kaya evlenir evlenmez çocukluğundan beri zulümden başka bir şey görmeyen Suna atağa geçti. Kazım, sokağa atılışının ardından yaşadığı şaşkınlık ve hezimetin etkisiyle geçmişe gitti. Hattuç’la yıllar sonra bir hesaplaşmaya giren Kazım herkesi şoke etti. Elinde okulundan başka bir şeyi kalmayan Seyran ise yeni bir dünyanın kapısını araladı. Yasak aşkı Orhan’ı kaybettiğini anlayan İfakat’i ayağa kaldıran konuşma beklemediği Suna’dan geldi. Orhan’ı Dicle’nin evinde yakalamak Gülgün için bardağı taşıran son damla oldu. Gülgün herkesi şaşırtan jet kararı verdi. Kaya ile evliliğinin doğru bir şekilde gitmesi için elinde geleni yapmaya kararlı olan Suna yalıya göre davranmaya başladı. Esme ile ilgili gelişme Seyran ve Suna’yı bir araya getirdi. İkili arasındaki gerginlik herkesin dikkatini çekerken evin hanımı olan Suna’nın ilk işi ailesini evden göndermek oldu. Çocukluğundan beri sevgisiz büyüyen Suna babası Kazım’a bir darbe daha vurdu. Ferit’i sonsuza kadar kaybeden Seyran, “Hiçbir şey hissetmedim. Ha seni öpmüşüm ha bir başkasını” deyince Ferit’in gözlerinden yaşlar boşandı. Haftalardır şaibeli olan Pelin’in çocuğu Ferit’ten mi yoksa Abidin’den mi yeni bölümde ortaya çıkacak.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Antepli bir ailenin hayatının ekrana geldiği Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar var.

YALI ÇAPKINI 49 BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR